Suomi
Gamereactor
uutiset
Monster Hunter 4 Ultimate

Monster Hunterin 4:n demo Nintendon latauskauppaan tällä viikolla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tällä viikolla Nintendon eShopissa kuhisee. Tarjolla on nimittäin pelattava demo Monster Hunter 4 Ultimatesta 3DS:lle. Koko versio julkaistaan ensi viikon perjantaina, joten demoa ehtii testata noin viikon verran. Siinä ajassa ehtii varmasti tekemään päätöksen siitä, onko uusin osa mieluinen ja ostamisen arvoinen. Toimittajamme testasi peliä tammikuussa ja kirjoitti tunnelmistaan ennakon.

Demo ei ole kuitenkaan ainoa kiinnostava uutuus verkkokaupassa tällä viikolla, sillä sinne ilmestyy Yhdysvalloissa jo jouluna julkaistu Shantae and the Pirate's Curse. Peliä voi kuvata nk. tutkimista painottavaksi Metroidvania-henkiseksi seikkailuksi, ja sen voi ostaa joko 3DS:lle tai Wii U:lle. Hinta on molemmissa tapauksissa 17 euroa. Tämän lisäksi Wii U:n virtuaalikonsolin valikoima laajenee Game Boy Advancelle julkaistulla Mega Man Zero 2:lla, jonka voi ostaa itselleen seitsemällä eurolla.

Tarjolla on myös tarjouksia Curve Studiosin julkaisuista, mutta niiden hyödyntäminen vaatii vähintään yhden firman pelin omistamista. Sen jälkeen itselleen voi ladata alennuksella esimerkiksi Lone Survivorin tai Stealth Inc 2:n.

Täyden listan tämän viikon uutuuksista ja alennuksista voi käydä lukemassa täältä. Löytyykö Nintendon latauspalveluista tällä viikolla mitään sinua kiinnostavaa?

Monster Hunter 4 Ultimate

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä