Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

GTA V:n digisisältö rynnii maailmanlaajuisen myyntilistan kärjessä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V:n julkaisusta on jo 18 kuukautta, jolloin peli nähtiin ensimmäisen kerran edellisen sukupolven konsoleilla. PS4:lle ja Xbox Onelle se julkaistiin viime vuoden marraskuussa, kun taas tietokoneella pelaavien ulottuville se saapuu ensi kuussa.

Peli on myynyt loistavasti julkaisustaan lähtien myös digipuolella. Game Rant -sivuston mukaan pelkästään viime tammikuussa voittoa kertyi yli 28 miljoonaa euroa. Summaan sisältyvät siis pelien lisäksi mikromaksuista ja pienistä lisäreistä kerätyt tulot. Raportin mukaan menestyksen takana ovat muun muassa piakkoin julkaistavat Heist-tehtävät. Pelaajat odottavat niitä innolla, vaikka ensimmäistäkään ei ole vielä julkaistu. GTA V maistuu myös suomalaisille, sillä se on jatkuvasti roikkunut Suomen myydyimpien pelien listalla (viime listaviikolla sijalla viisi).

Vauhti ei varmasti hyydy jatkossakaan, ja PC-version tullessa markkinoille se hyppää varmasti jälleen useiden maiden myydyimmäksi nimekkeeksi. Kyseinen versio ilmestyy 14. huhtikuuta.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä