Suomi
Gamereactor
uutiset

Tänään GR:n Akatemiassa on luvassa runsaasti neuvoja pelialan veteraaneilta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tänään Gamereactorin Akatemiassa on tarjolla huippuvinkkejä ja tarinoita useilta kehittäjiltä. Neuvojaan antavat useat GDC- ja PAX East -messuilla olleet henkilöt, jotka työskentelevät erilaisissa peliyhtiöissä. Niiden kirjo vaihtelee kalliita AAA -nimekkeitä tuottavista isoista firmoista aina pieniin indie-pelien julkaisijoihin. Tarjolla on tarinoita vuosien varrelta, sekä neuvoja pelialalle töihin haluaville.

Mukana ovat esimerkiksi HumaNaturen Greg Johnson (Toejam & Earl) ja Lorne Lanning (Oddworld), sekä tärkeitä henkilöitä sellaisilta studioilta kuin NetherRealm Studios (Mortal Kombat), The Behemoth (Castle Crashers), Robot Entertainment (Orcs Must Die), Klei Entertainment (Don't Starve), Compulsion Games (Contrast), Studio MDHR (Cuphead), ja Harmonix (Rock Band). Luvassa on siis paljon hyviä neuvoja ja ohjeita.

Tänään GR:n Akatemiassa on luvassa runsaasti neuvoja pelialan veteraaneilta

Lähetys alkaa tänään tuttuun tapaan klo 20, jolloin GR:n Akatemiaan kirjautuneet pääsevät seuraamaan sitä Gamereactor Academyn kotisivujen kautta.

Jos haluat kuulla tämän illan luennon, etkä ole vielä ilmoittautunut Gamereactorin Akatemiaan, voit käydä rekisteröitymässä Gamereactor Academyn sivujen kautta. Samalla pääset katselemaan myös menneiden sessioiden tallenteita.

Gamereactor Academyn Facebook-sivusta tykkäämällä varmistat puolestaan, että olet ajan tasalla tulevista jaksoista ja uutisista.



Ladataan seuraavaa sisältöä