Suomi
Gamereactor
uutiset

Viikon kuumissa peliarvioissa mm. Bloodborne ja Borderlands: The Handsome Collection

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tällä viikolla peliarvioissamme olivat muun muassa PS4:n odotettu yksinoikeus Bloodborne, sekä sisältöä suorastaan tursuava Borderlands: The Handsome Collection. Älä myöskään unohda lukea pientä strategiaopastamme Bloodborneen, sillä se tarjoaa tärkeitä vinkkejä märkäkorville.

Ennakot
We Happy Few
"Selviytymisgenre kaipaa uusia ideoita, ja We Happy Few vaikuttaisi mielenkiintoiselta vastaukselta tähän kaipuuseen. Se ei ole täynnä zombeja, eivätkä tapahtumat sijoitu maailmanlopun meininkeihin."

The Sims 4: Get to Work
"The Sims 4: Get to Work eli The Sims 4: Duunipäivä -lisäosa mahdollistaa sen, mistä moni pelaaja on pitkään haaveillut: simien aidon ohjastamisen työpaikoilla. Pelaaja pääsee käärimään hihansa kolmen aktiivisen uran kanssa: lääketieteen, etsiväntyön ja tieteen."

Peliarviot
Zombie Army Trilogy
"Alun perin Sniper Elite V2 -pelin ladattavana lisäsisältönä julkaistut kaksi zombikekkeriä ovat nyt saaneet kasvojenkohotuksen ja kolmannen osansa. Samalla koko komeus on kääräisty pakettiin ja julkaistu omana Zombie Army Trilogy -pelinään. Lajityypille ominaisesti tarina ei ole kummoinen, mutta kavereiden kanssa pelattuna kokoelma on kokeilemisen arvoinen."

Tales from the Borderlands - Episode 2: Atlas Mugged
"Rhysin ja Fionan tarina alkoi lupaavissa merkeissä Tales from the Borderlandsin ensimmäisessä osassa. Spoilereita vältteleville voidaan kertoa lyhyesti, että myös toinen jakso on vallan viihdyttävä kokemus, johon kannattaa tutustua."

Xenoblade Chronicles 3D
"Xenoblade Chronicles 3D:n maailma on edelleen suurin, mitä olen japanilaisissa roolipeleissä nähnyt. Se koostuu suurista alueista, eikä siinä juosta putkessa."

Bloodborne
"Peli tuntuu monella tavalla paluulta Souls-sarjan juurille. Alueet ovat erittäin jämäkkiä kokonaisuuksia, joissa on runsaasti salaisia polkuja ja oikoreittejä."

Borderlands: The Handsome Collection
"Borderlands: The Handsome Collectionin nimi antaa hyvän vihjeen kokoelman sisällöstä, sillä se käsittää juuri Handsome Jackin nousun ja valtakauden. Paketista löytyy Borderlands 2 ja sitä edeltävä The Pre-Sequel, ja mukana ovat myös molempien kaikki lisäosat."

Elokuva-arviot
Two Faces of January
"Two Faces of January haluaisi oikein kovasti olla moderni Hitchcock-elokuva, mutta se jää kauas esikuvistaan."

Erikoiartikkeli
Älä pelkää viikatemiestä: 6 hyvää vinkkiä Bloodborneen
"From Softwaren uusin peli on kova pala purtavaksi etenkin aloittelijoille. Niinpä arviomme kirjoittaja Stefan Briesenick laati lyhyen kuuden kohdan mittaisen ohjepaketin kaikille Bloodbornen maailmaan sukeltaville."

Viikon kuumissa peliarvioissa mm. Bloodborne ja Borderlands: The Handsome Collection
Kevään odotetuimpiin peleihin kuulunut Bloodborne ei pettänyt kovia odotuksia.


Ladataan seuraavaa sisältöä