Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 3: Wild Hunt

Kehittäjä uhoaa Witcher 3:n tarjoavan yli 200 tuntia pelattavaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Witcher 3: Wild Huntin julkaisuun on aikaa vielä noin puolitoista kuukautta, mutta pelin suunnittelijana toimiva Damien Monnier päätti jakaa lisää tietoa odotetusta pelistä Twitterissä järjestetyssä sessiossa. DualShockers-sivusto raportoi tapahtumasta, ja tiedossa oli mielenkiintoisia tiedonjyväsiä Geraltin uusimmasta seikkailusta. Pelaajat pääsevät esimerkiksi muokkaamaan Geraltin ulkoasua, tosin haarniskakokonaisuuksia ei voi sekoitella keskenään. Mukana on myös täysin uusi hahmo Ciri, jonka saappaisiin pääsee hyppäämään tietyissä osissa seikkailua. Hän on Geraltia nopeampi ja naisella on käytössään erityisiä taikavoimia.

Monnierin mukaan seikkailu on jaettu kolmeen näytökseen, mutta pelaajille tämä ei näy millään tavalla. Kyseessä oli pelkästään käsikirjoittajia varten luotu jaottelu. Hänen mukaansa suurin haaste kehityksessä liittyi ruudulla näkyviin tekoälyn ohjastamiin hahmoihin. Jokainen tekee omia rutiinejaan, mikä vaatii paljon resursseja tietokoneilta.

Vesistöt ovat aikaisempaa suuremmassa roolissa, ja vihut vaanivat sekä pinnan alla että sen päällä. Olennot eivät ole ainoa merenkävijää uhkaava vaara, sillä esimerkiksi myrskyt ja karikot saattavat lopettaa veneilyn lyhyeen.

Mieheltä kysyttiin myös seikkailun pituudesta, ja hänen mukaansa kaiken koluamiseen saa varata runsaasti aikaa. Hän arvioi kaikkien paikkojen tutkimisen vievän noin 200 tuntia. Luku voi tosin vaihdella runsaasti pelaajien välillä, sillä osa nuohoaa luolat nopeasti kun taas osa etenee verkkaisemmalla vauhdilla. Sisältöä on siis luvassa aikaisempaa enemmän, mutta Monnier vakuutti pelin olevan helposti lähestyttävä. Tämän myötä sarjaan tutustumattomat ummikot pääsevät helpommin sisään noiturin seikkailuihin.

The Withcer 3: Wild Hunt julkaistaan PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle 19. toukokuuta. Käy myös lukaisemassa ennakkomme, jossa vierailtiin mm. Ard Skelligin hyisellä saarella.

The Witcher 3: Wild Hunt

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä