Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Rockstar suunnitteli alusta lähtien GTA V:n tuomista tietokoneille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V:n PC-versio avautui pelattavaksi viime yönä, ja on selvää että Rockstar on tehnyt sen eteen runsaasti töitä. Pelistä löytyy esimerkiksi tuki 4K-resoluutiolle. Peli julkaistiin jo 18 kuukautta sitten PS3:lle ja Xbox 360:lle, ja pahojen kielien mukaan Rockstar päätti tehdä PC-version näillä konsoleilla nähtyjen hyvien myyntilukujen perusteella. Tämä ei ole kuitenkaan totta, sillä PC Gamer -sivuston haastattelussa Rockstar Northin tekninen ohjaaja Adam Fowler kertoi heidän suunnitelleen pelin PC-versiota alusta lähtien:

"Aioimme aina tuoda GTA V:n PC:lle. Suunnittelimme tätä ensimmäisestä päivästä lähtien. Teknisiä ratkaisuja mietittiin siltä pohjalta, että tekisimme pelistä vielä myöhemmin oman version tietokoneille."

Gamereactorin eilisessä uutisessa kerrottiin minivaatimukset sekä suositeltu kokoonpano pelin pyörittämiseksi. Oletko jo testannut peliä ja miten se pyörii omalla koneellasi?

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä