Suomi
Gamereactor
uutiset

Katso kaikki viikon jännittävät tekstit yhdestä paikasta!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorin viikko on takana ja tällä kertaa painotettiin tulevien pelien ennakoita. Niissä muun muassa pelastettiin panttivankeja Rainbow Six: Siegessä sekä kurvailtiin aavikolla Mad Maxin tunnelmissa. Lisäksi loppuviikosta julkaisimme myös uunituoreen ennakon odotetusta Star Wars: Battlefrontista. Viikon artikkelissa haastateltiin puolestaan Final Fantasy Type-0 HD:n tuottajaa Hajime Tabataa. Viikon yhtenä kohokohtana oli myös perjantaina julkaistu arvio uudesta Mortal Kombatista. Vieläkö tämä vanha pelisarja jaksaa porskuttaa, vai osoittaako se jo väsymisen merkkejä? Se selviää lukaisemalla arviomme kokonaisuudessaan.

Arviot
Mortal Kombat X
"Itse taisteleminen on yhtä hauskaa kuin sarjan kultavuosina. Matsit ovat nopeita ja näyttäviä. Eri taustat tuovat hienosti sekä tunnelmaa että aktivoitavia erikoisuuksia otteluihin. Etenkin Playstation 4:n ristiohjaimella erikoisliikkeet lähtevät tarkasti ja täsmällisesti."

Ennakot
Rainbow Six: Siege
"Vahvasti pelaajien taktiseen silmään vetoavasta toiminnasta löytyy jos jonkinmoista hieman kivi-paperi-sakset -tyyliin rakennettua mekaniikkaa. Kaapparit voivat linnoittaa talon tai lentokoneen sisäänkäyntejä ja käytäviä pistämällä ikkunoita umpeen ja jättämällä erilaisia ansoja solmukohtiin. Poliisit voivat taas käyttää todella yksityiskohtaisen tuhon mahdollistavaa pelimoottoria hyväkseen räjäyttämällä sisäänkäyntejä vaikka kattoon, lattiaan tai seiniin."

Magicka 2
"Lopulta edes parhaimmat pelaajat eivät pysty hallitsemaan toiminnan kulkua, ja taistelujen tiimellyksessä tapahtuu usein virheitä. Tämä ei ole kuitenkaan mikään moite, sillä juuri kaoottisuus ja kohellus olivat ensimmäisen pelin suurimpia valtteja."

Mad Max
"Pelin suurin tähti on joka tapauksessa Maxin ajopeli. Alkujaan käyttöön saatavasta ruostekasasta muodostuu jo lyhyessä ajassa persoonallinen murhamasiina, jota pääsee muokkaamaan sekä ominaisuuksien että ulkonäön suhteen."

Star Wars: Battlefront
"Kymmenen vuoden poissaolon jälkeen Star Wars: Battlefront on pian täällä taas. Dice on työstänyt uutta aloitusta jo tovin, ja nyt oli aika saada ensimmäinen silmäys mitä uudistuneessa pelisarjassa on luvassa."

Artikkelit
Viimeinen fantasia ei anna periksi: Haastattelussa Hajime Tabata
Gamereactor kävi Final Fantasy XV ja Type-0 HD -pelien avainhahmon, tuottaja Hajime Tabatan, juttusilla keskustelemassa pelisarjan tulevaisuudesta.

Elokuva-arviot
Third Person
"Elokuvan kokonaistarina ei ehkä ole erityinen, mutta se on mestarillisesti kerrottu. Paketti pysyy alusta loppuun kasassa huolimatta siitä, että erilaisia henkilöitä ja juonikuvioita on tarkastelun alla koko ajan useita."

Katso kaikki viikon jännittävät tekstit yhdestä paikasta!


Ladataan seuraavaa sisältöä