Suomi
Gamereactor
uutiset
The Elder Scrolls V: Skyrim

Modien kehittäjät voivat jatkossa saada rahaa Steam Workshopin kautta myydyistä latauksista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Valve on uudistanut Steam-palveluaan, sillä jatkossa peleihin omaa sisältöä tekevät voivat määrätä niille halutessaan hinnan. Tosin kaikkia pelejä tämä ei vielä koske, sillä Valve testaa toimivuutta ensin Skyrimin avulla. Bethesdan jättimäinen roolipeli on saanut jo runsaasti fanien tekemää lisäsisältöä, joten se vaikuttaisi otolliselta testauspeliltä.

Valtavia summia modeillaan tuskin pääsee tahkoamaan, sillä julkaisijat voivat itse määrätä tekijälle maksettavan osingon. Skyrimin tapauksessa se on 25 prosenttia varsinaisesta myyntihinnasta. Tämän jälkeen lasketaan päälle vielä verot. Valve ei myöskään tilitä alle 100 dollarin tienestejä. Jos yllä mainitut asiat eivät tappaneet intoasi maksullisen lisäsisällön luomiseen, niin suuntaa Steam Workshopin sivuille ja lue sieltä lisää.

Modien luominen tätä kautta ei välttämättä rikastuta siis ketään, mutta niiden avulla saa tärkeää kokemusta pelien kehittämisestä. Oletko sinä luonut omia seikkailuja, esineitä tai muuta sisältöä peleihin? Kerro niistä meille kommenteissa.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä