Suomi
Gamereactor
uutiset

Älä missaa yhtään kiinnostavaa tekstiä - katso lista viikon kuumista arvioista ja ennakoista täältä!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tämä viikko alkoi Gamereactorissa vauhdikkaasti, sillä luvassa oli odotetun Grand Theft Auto V:n tietokoneversion arvostelu. Lisäksi katsastimme Assassin's Creed Chronicles: Chinan, joka vie tunnetun sarjan täysiin uuteen ulottuvuuteen. Ennakoissa puolestaan testissä oli nykyisen konsolisukupolven ensimmäinen formulapeli F1 2015. Leffoissa tutustuttiin Netflixissä hiljattain julkaistun Daredevilin ensimmäiseen tuotantokauteen.

Arviot

Grand Theft Auto V (PC)
"Lähtökohdat PC-julkaisulle ovat olleet sekä hyvät että huonot. Ellei ole viettänyt paria viime vuotta kiven alla, on kovinkin PC-puristi jo nähnyt ja kuullut Grand Theft Auto V:stä."

Kirby and the Rainbow Paintbrush
"Kirby and the Rainbow Paintbrush on suoraa jatkoa DS-edeltäjälleen ja pelimekaniikkakin on pysynyt tismalleen samanlaisena. Näppäimiin ei tarvitse koskea kertaakaan, sillä Kirby suihkii pitkin ruutua vain tökkimällä ja piirtämällä."

Assassin's Creed Chronicles: China
"ACCC on vahvasti sukua vanhoille Prince of Persia -peleille sekä uudemmista julkaisuista Mark of the Ninjalle. Shao seikkailee 2.5-ulotteisessa tasoloikkamaailmassa, jossa hiiviskellään, taistellaan sekä ratkaistaan välillä keveitä pulmia."

Ennakot

F1 2015
"Ajotuntumasta luvataan edellisen vuoden versioon verrattuna yksityiskohtaisempaa ja realistisempaa. Mukana on yli 20 uudistusta, jotka koskevat esimerkiksi moottoria, vaihteita, aerodynamiikkaa, polttoaineen kulutusta ja jousitusta. Renkaiden fysiikat on myös uusittu täysin."

Elokuva-arviot
Daredevil, 1. kausi
"Yksinoikeudella viihdepalvelu Netflixissä julkaistu ensimmäinen kausi on enemmän onnistunut rikosdraama kuin sarjakuvafilmatisointi."

Älä missaa yhtään kiinnostavaa tekstiä - katso lista viikon kuumista arvioista ja ennakoista täältä!
Grand Theft Auto V kiipesi PC-version julkaisun myötä jälleen Suomen myyntitilastojen kärkeen.


Ladataan seuraavaa sisältöä