Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War

Huhut Gears of Warin uudelleenjulkaisun ympärillä kiihtyvät

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huhut Gears of War -sarjan ensimmäisestä osasta eivät välttämättä ole perättömiä. Asian puolesta näyttää kasaantuvan entistä enemmän todisteita, mutta sekä Microsoft että Black Tusk Studios eivät ole kuitenkaan vielä vahvistaneet asiaa suuntaan tai toiseen.

Viimeisimpänä asiasta uutisoi Polygon, joka kertoi nähneensä ruutukaappauksia uudesta versiosta. Sivuston mukaan kuvat olivat Xbox Onelle julkaistavan version moninpelistä, joka oli aikaisempaa näyttävämpi. Nimettöminä pysyttelevät lähteet kertovat moninpelin pyörivän 60fps:n ruudunpäivityksellä. Uuden version välivideoista vastaa kuulemma animaatiostudio Plastic Wax.

Samaisessa uutisessa kerrotaan myös, että Brink ja Dirty Bomb -pelit kehittänyt Splash Damage työskentelisi myös remasteroinnin parissa. Firman työpaikkailmoituksissa mainitaan heidän työskentelevän parhaillaan "erittäin tunnetun ja suositun AAA-luokan pelisarjan parissa uuden sukupolven konsoleilla".

Polygonin lisäksi myös Kotaku on uutisoinut sarjan ensimmäisen osan remasteroidusta versiosta. Useat lähteet vahvistavat sivustolle päässeensä kokeilemaan sen moninpelin testiversiota.

Gamereactorin maaliskuun lopussa julkaisemassa uutisessa Black Tusk Studiosilla työskentelevä Rod Ferguson lyttäsi huhut niin kutsutun remasteroidun Marcus Fenix Collectionin toteuttamisesta. Niinpä emme voi vielä tietää, pitävätkö huhut todella paikkansa. E3-messujen aloitus kuitenkin lähestyy jatkuvasti, ja se olisi todennäköisesti paras tilaisuus kertoa ensimmäisen osan julkaisusta uudelleen Xbox Onelle.

Gears of War

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä