Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V on myynyt jo noin 52 miljoonaa kappaletta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Take-Two Interactiven julkaisemassa talousraportissa paukutettiin jälleen Grand Theft Auto V:n menestystä. Yhtiön mukaan peliä on myyty nyt lähes 52 miljoonaa kappaletta. Vaikuttava saavutus, sillä Gamereactorin helmikuisessa uutisessa vastaavaksi luvuksi kerrottiin 45 miljoonaa kappaletta. Tämä tarkoittaa 7 miljoonan uuden kopion myyntiä kolmen kuukauden aikana. Kannattaa huomata, että kyseessä ovat viimeisimmän tilikauden tiedot. Se päättyi maaliskuun lopussa, joten lukuihin eivät sisälly huhtikuussa julkaistun PC-version tienestit.

Grand Theft Auto V on jo nyt yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä täysihintaisista nimekkeistä, ja se kaventaa jatkuvasti kaulaa ykköspaikkaa hallussa pitävään Wii Sports -peliin. Se myi arvioiden mukaan yli 80 miljoonaa kappaletta, mutta tähän lukuun on sisällytetty myös Wii-konsolin mukana tulleet versiot.

Uskotko Grand Theft Auto V:n syrjäyttävän Wii Sportsin kaikkien aikojen myydyimpänä pelinä?

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä