Suomi
Gamereactor
uutiset

Katso viikon kuumimmat tekstit täältä - tarjolla runsaasti arvioita, ennakoita ja artikkeleita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tämän viikon kuumimpiin teksteihin kuuluivat muun muassa kaksi opasta The Witcher 3:n maailmaan. Ensimmäisessä annettiin yleisiä vinkkejä aloitteleville noitureille, kun taas toisessa keskityttiin alkemian perusteisiin. Peliarviossa perehdyttiin lukuisiin mielenkiintoisiin nimekkeisiin. Tarjolla oli futuristista hiippailua Invisible Inc. -pelin kanssa, siivousta sisällissodan keskellä Sunsetin kera sekä Neron mystiikkaa huokuvan maailman tutkimista.

Ennakoissa pureuduttiin ainutlaatuiseen massiivimoninpeliin Blade & Souliin, joka tuo kung fun Frederikin biisistä verkkoroolipeliin. Leffoissa seurattiin puolestaan Mooseksen edesottamuksia sekä asianajajan paluuta kotiseudulleen.

Lukuiloa!

Katso viikon kuumimmat tekstit täältä - tarjolla runsaasti arvioita, ennakoita ja artikkeleita
Nero tuntuu nykyaikaiselta versiolta Platonin luolavertauksesta.

Peliarviot
Nero
"Nero on kokonaisuutena mielenkiintoinen ja omalaatuinen. Kannattaa pitää mielessä, että kyseessä on vasta pari vuotta sitten perustetun yhtiön debyyttipeli, joten pieniä kömmähdyksiäkin on mahtunut mukaan."

Invisible, Inc.
"Invisible, Inc. toivottaa pelaajan selvin sävelin tervetulleeksi uuteen kampanjaan: "Tulet epäonnistumaan. Toistuvasti." Klei Entertainmentin vanhoja faneja viesti tuskin yllättää, onhan studio vastuussa muun muassa oivallisesta Don't Starvesta. Lupaus myös pidetään, sillä agentin elämä ei ole koskaan helppoa."

Axiom Verge
"Pintaraapaisun perusteella Axiom Verge näyttää ja tuntuu klassiselta NES-konsolin peliltä. Visuaalinen ulosanti luottaa pikseleiden viehätykseen ja äänipuolella mennään myös vanhojen pelien linjalla."

Sunset
"Sunset on oiva lisä totutusta poikkeavien sotapelien valikoimaan, ja se tuo kaivattua vaihtelua sekä uusia ääniä pelimarkkinoille. Mestariteos se ei vielä ole, mutta se on taas yksi askel eteenpäin, parempaan suuntaan."

Artikkelit
The Witcher 3: Wild Hunt - 11 vinkkiä aloitteleville noitureille
"Gamereactorin Lontoossa työskentelevä Gillen McAllister kasasi 11 vinkkiä, joiden avulla Geraltin kanssa matkustaminen on huomattavasti mielekkäämpää."

The Witcher 3 - Opas alkemian perusteisiin
"Alkemia on mukana monissa roolipeleissä, mutta The Witcher -sarjassa se on erityisen keskeisessä asemassa. Noiturit ovat eksperttejä alkemiassa, ja pystyvät mutaatioidensa ansiosta nauttia juomia, jotka ovat tappavia tavallisille ihmisille."

Ennakot
Blade & Soul
"Blade & Soulin esitesti oli varsin maukas alkupala. Lennokkaat kung fu -taistelut erottavat pelin selkeästi edukseen massasta, ja pelattavaa näyttää olevan tarjolla todella runsaasti."

Elokuva-arviot
The Judge
"The Judgen ydinteema eli paluu kotiseudulle ei saavuta pohjoismaiselle katsojalle tekijöiden olettamaa tunnelatausta. Kaikki muu onkin varsin koskettavaa draamaa ihmissuhteiden ja kodin merkityksestä."

Exodus: Gods and Kings
"Ottaen huomioon kuinka paljon Raamattu kertoo Mooseksesta, elokuvan tarina on lähes mitätön. Tekijät olettavat katsojan tuntevan lähdemateriaalin hyvin, sillä tapahtumien selityksille ja taustoille ei ruutuaikaa ole annettu, elokuvan lähes kolmen tunnin kestosta huolimatta."



Ladataan seuraavaa sisältöä