Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 3: Wild Hunt

Tällä viikolla huomion keskipisteessä The Witcher 3: Wild Hunt

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tämän viikon tiistaina julkaistiin CD Projekt Redin odotettu The Witcher 3: Wild Hunt, ja se otettiin Gamereactorin toimituksessa vastaan riemulla. Viime viikolla kirjoitetun perinteisen arvion lisäksi tarjolla oli myös opas aloittelijoille, artikkeli alkemian perusteista sekä parin tunnin mittainen suora lähetys. Siinä muun muassa verrattiin PC-versiota PS4:n vastaavaan. Käy lukaisemassa ja katsomassa kaikki tuoreet tekstit tästä kuumasta roolipelistä alla olevien linkkien kautta.

The Witcher 3: Wild Hunt - arvio
"The Witcher 3: Wild Huntin kuvaileminen lyhyesti on vaikeaa. Yltäkylläisyys on kuitenkin sana mikä tulee ensimmäisenä mieleen. Kaikki aina graafisesta ulkoasusta ja yksityiskohtien määrästä, valtavaan tehtävien ja henkilöhahmojen valikoimaan sekä syvälliseen käsikirjoitukseen huutavat tästä yltäkylläisyydestä."

The Witcher 3: Wild Hunt - 11 vinkkiä aloitteleville noitureille
"Gamereactorin brittiläisessä toimituksessa työskentelevä Gillen McAllister kasasi 11 vinkkiä seikkailuun vasta tutustuville, joiden avulla Geraltin kanssa matkustaminen on huomattavasti mielekkäämpää."

The Witcher 3: Wild Hunt - Opas alkemian perusteisiin
"Taikajuomat olivat tärkeä osa Geraltin arsenaalia jo Andrzej Sapkowskin lähdeteoksissa, ja ovat visusti roolissa myös CD Projekt Redin pelisarjassa."

Gamereactor Liven tallenne - kaksi tuntia Geraltin matkassa

The Witcher 3: Wild Hunt

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä