Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 3: Wild Hunt

Witcher 3:n maailmaan laajuudesta on kiittäminen konsoleita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

CD Projekt Redin mukaan nykyisen Witcher 3:n kehittäminen ei olisi ollut mahdollista ilman konsoliversioita. Marcin Iwinski on yksi yhtiöon perustajista, ja hän kertoi asiasta Eurogamerin haastattelussa. He eivät olisi pystyneet tuottamaan näin massiivista peliä pelkästään PC:lle:

"Witcher 3 ei olisi tällainen, jos sitä ei olisi kehitetty myös konsoleille. Meillä ei olisi ollut rahaa sen tekemiseen, sillä konsoliversioiden myötä voimme yrittää saavuttaa suuremman myyntituloksen. Tämän myötä pystyimme investoimaan enemmän rahaa valtavan pelimaailman kehittämiseen."

Konsoliversiot ovat nostaneet keskusteluun myös pelin grafiikoiden tason. Iwinskin mukaan he olisivat voineet saavuttaa paremman ulkoasun, mikäli he olisivat kehittäneet pelin ainoastaan PC:lle. Mutta tällöin sen maailma olisi ollut huomattavasti suppeampi. Sama koskee myös vain tietylle konsolille kehittämistä, sillä silloin heillä ei olisi ollut varaa panostaa sen kehitykseen näin paljon rahaa ja resursseja.

Lue The Witcher 3: Wild Huntin arvio täältä.
"CD Projekt Redin toimintaroolipeli tuntuu mahtavalta ja tekee monista viime aikojen kilpailijoistaan naurunalaisia. Nyt ollaan huippupelin äärellä, vaikka kuumeisesti odotettu jatko-osa ei ikävä kyllä siltikään ole aivan täydellinen."

The Witcher 3: Wild Hunt

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä