Suomi
Gamereactor
uutiset

Huhu: Logitech julkaisee G29-rattiohjaimen PS4:lle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ajopelien ystävät tietävät miten tärkeä hyvä rattiohjain on ajokokemuksen kannalta. Niinpä monet olivat pettyneitä, kun Sony ja Microsoft kertoivat, etteivät edellisellä konsolisukupolvella toimineet ratit ole yhteensopivia PS4:n ja Xbox Onen kanssa. Näin esimerkiksi Project Carsin tahkoaminen luotettavalla ja kalliilla Logitech G27-ratilla jäi vain haaveeksi. Markkinoille on jo ilmaantunut nykyisillä konsoleilla toimivia ratteja esimerkiksi Thrustmasterin ja Mad Catzin toimesta. Logitech puolestaan ilmoitti jo vuonna 2013 lopettavansa rattiohjainten valmistuksen.

Nyt nettiin on kuitenkin ilmestynyt kuvia sekä dokumentti firman valmistamasta uudesta rattiohjaimesta. Maxconsole-verkkosivusto julkaisi kuvia, joiden kerrotaan esittävän uutta Logitech G29-ohjainta. Yhdessä otoksessa on venäläinen dokumentti, sillä ohjain on tarkoitus julkaista aluksi Venäjän markkinoilla. Varsinaista ohjainta esittävissä kuvissa esitellään sitten itse rattia, josta voi bongata esimerkiksi PS4:n Share-näppäimen.

Mitään todisteita kuvien aitoudesta ei kuitenkaan ole, joten niihin kannattaa suhtautua suurella varauksella. Jos ne osoittautuivat aidoiksi, tarkoittaisivat ne yhden suuren valmistajan paluuta ohjainmarkkinoille. Tämä ei kuitenkaan välttämättä olisi kaikkien mieleen, etenkin jos on jo sijoittanut lähes 300 euroa PS3:lla toimivaan rattiohjaimeen.

Huhu: Logitech julkaisee G29-rattiohjaimen PS4:lle
Huhu: Logitech julkaisee G29-rattiohjaimen PS4:lle
Huhu: Logitech julkaisee G29-rattiohjaimen PS4:lle


Ladataan seuraavaa sisältöä