Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed

Uusi Need for Speed edellyttää verkkoyhteyttä, sisältää kuitenkin yksinpelinkin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA paljasti viime viikolla seuraavan Need for Speedin, jonka yhtiö lupaa olevan täysi reboot-pelisarjalle. Teaser-traileria lukuunottamatta uutuudesta ei kuitenkaan paljastettu kovinkaan tarkkoja tietoja. Nyt pelin kehittäjästudio Ghost Games on vastannut joihinkin faneja askarruttaneihin kysymyksiin Twitterissä.

Ghost Games kertoi muun muassa, että NFS edellyttää verkkoyhteyttä. Tämä ei tietysti ole suuri yllätys, kun katsoo viime aikaisia kaahailuja, joissa lähes jokaisessa nettiominaisuudet ovat kiedottu syvälle pelin osa-alueisiin. Studio tarkensi kuitenkin että pelissä on mukana myös yksinpeli, mutta sen nettivaatimus on vielä hämärän peitossa. Verkkopelin toimivuuden takaamiseksi pelissä on sentään luvassa dedikoidut palvelimet.

Need for Speed on määrä ilmestyä kauppoihin loppuvuodesta. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu virallisesti, mutta tällä viikolla vuotaneiden tietojen mukaan se saattaa olla 3. marraskuuta. Jäämme odottamaan lisätietoja EA:n E3-lehdistötilaisuudesta 15. kesäkuuta.

HQ
Need for SpeedNeed for Speed

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Need for SpeedScore

Need for Speed

ARVIO. Kirjoittaja Kristian Kask

Ghost Games haluaa luoda uuden aloitusosan noin 20 vuoden ikäiselle Need for Speed -sarjalle. Mutta ovatko he onnistuneet kunnianhimoisessa tavoitteessaan?

0
Need for Speed ja Unravel ilmaiseksi

Need for Speed ja Unravel ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

EA Accessin (Xbox One) ja Origin Accessin (PC) käyttäjien kaksi uutta ilmaispeliä ovat viime vuoden marraskuussa julkaistu Need for Speed, ja se toinen on kuluvan vuoden...



Ladataan seuraavaa sisältöä