Suomi
Gamereactor
uutiset

Nintendo pelkää kilpailijoiden varastavan uuden NX-konsolin ideat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo piti eilen sijoittajille suunnatun tiedostustilaisuuden, jossa esillä oli muun muassa yhtiön seuraava kotikonsoli työnimeltään Project NX. Tilaisuudesta raportoitiin suorana verkkosivusto NStylesin toimesta (kääntäjänä Twitter-käyttäjä Cheesemeister).

Tapahtumassa Nintendon presidentti Saturo Iwata paljasti muun muassa, ettei yhtiö halua puhua uudesta konsolista vielä, koska pelkää kilpailijoiden varastavan sen ideat:

"Emme voi kertoa enempää NX:stä. Jos tekisimme niin, kilpailijat voivat ottaa ideat käyttöön, jolloin asiakkaamme eivät pääse nauttimaan niiden tuomista yllätyksistä. Se ei olisi hyödyllistä yhtiölle saati osakkeenomistajille. NX on täysin uusi pelikone, ja olemme aloittaneet sen kanssa nollasta siitäkin huolimatta, että 3DS:llä ja Wii U:lla on oma käyttäjäkuntansa. -- Jatkamme kuitenkin edelleen kaikkien tuotteidemme kehittämistä, ja tällä hetkellä Wii U:n käyttäjien tyytyväisyys on etusijalla."

Näyttää siis siltä, että Nintendo haluaa pitää innovaatiot visusti piilossa ennen kuin konsoli on valmis. Se saa miettimään mitä uutta japanilaisella jätillä on oikein hihassaan. Mitä luulet itse? Jaa spekulaatiosi kommenteissa.

Nintendo pelkää kilpailijoiden varastavan uuden NX-konsolin ideat


Ladataan seuraavaa sisältöä