Suomi
Gamereactor
uutiset
Tony Hawk's Pro Skater 5

Viidennen Tony Hawkin moninpelissä skeitataan 20 kaverin kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tony Hawk's Pro Skater 5 -pelissä pääsee skeittaamaan kunnolla kavereiden kanssa. Pelistä löytyy nimittäin 20 pelaajan moninpeli, mutta tämä koskee ainoastaan nykyisen sukupolven pleikkaria ja boksia. Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle julkaistavissa versioissa nettiominaisuuksia ei ole lainkaan. Asiasta kerrottiin pleikkarin virallisessa blogissa, jossa Robomondon presidentti Josh Tsui hehkutti pelin verkko-ominaisuuksia:

"Moninpelaaminen verkossa on se asia, joka todella nostaa Tony Hawk's Pro Skater 5:n lentoon. Sen avulla pelaajat voivat loikkia ystävien ja haastajien sessioihin milloin tahansa. Pelimuotoa voisi kuvata parhaiten skeittipuistoksi, joka ei sulkeudu koskaan."

Moninpelissä voi suorittaa erilaisia tehtäviä sekä avata uutta sisältöä. 20 muun pelaajan kanssa skeittaaminen yhtä aikaa tuntuu Tsuin sanojen mukaan mielettömän hyvältä.

Herra kertoi myös lyhyesti muutamista kuuluisista skeittaajista, joilla voi loikata laudan päälle. Heihin lukeutuvat Tony Hawk, Nyjah Huston, Chris Cole, Riley Hawk, Aaron "Jaws" Homoki, Lizzie Armanto, Leticia Bufoni, David Gonzalez, Andrew Reynolds ja Ishod Wair. Peliin voi luonnollisesti luoda myös oman alter egon.

Tony Hawk -sarjan uusin osa loikkaa PS4:lle, PS3:lle, Xbox Onelle ja Xbox 360:lle syyskuun 29. päivä. Alta näet vastikään julkaistun uuden trailerin.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä