Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy VII: Remake

Nomura avaa Final Fantasy VII: Remaken taustoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tetsuya Nomura on varmasti tuttu nimi kaikille japanilaisten roolipelien ystäville. Hän on muun muassa ohjannut Kingdom Hearts -sarjan sekä luonut alkuperäisen Final Fantsy VII:n hahmokaartin. Mies on vastuussa myös Final Fantasy VII: Remaken ohjaamisesta. Kotaku uutisoi japanilaisen Famitsun haastattelusta, jossa Nomura avasi sanaisen arkkunsa uusioversion toteutuksesta.

Omien sanojensa mukaan Nomura yritti käynnistää Final Fantasy VII:n uudistusprojektin jo aikaisemmin, mutta se jäi tuolloin vain haaveeksi. Myöhemmin Square Enixillä tuottajana työskentelevä Shinji Hashimoto otti uusioversion jälleen puheeksi Nomuran sekä ensimmäisen osan ohjanneen Yoshinori Kitasen kanssa. Hashimoto vastasi alkuperäisen pelin markkinoinnista. Nomuran mukaan kolmikolla on vahva tunneside sarjan seitsemänteen osaan.

Nomura ei aluksi edes tiennyt nimityksestään uuden osan ohjaajaksi. Hän oli kommentoinut pelin kehitystä oma-aloitteisesti, jonka lisäksi Kitase oli myös kysellyt häneltä mielipiteitä sen eri osa-alueiden hienosäädöistä. Nomura oli lopulta huomannut yhdestä sisäisestä tiedotteesta, että hänet oli nimitetty projektin ohjaajaksi.

Final Fantasy VII Remake julkistettiin Sonyn E3-messujen lehdistötilaisuudessa. Kyseessä ei ole pelkkä graafinen päivitys, sillä peli aiotaan remasteroida nykyajan standardeja vastaavaksi. Tällä hetkellä siitä ei vielä tiedetä paljoakaan. Alustat ja julkaisun ajankohta ovat täysin auki, joten toivottavasti saamme kuulla lisää informaatiota tulevien kuukausien aikana.

Final Fantasy VII: Remake
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä