Suomi
Gamereactor
uutiset
Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4:n tuotannossa hylättiin kuukausikaupalla kuvausmateriaalia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nolan North on pelimaailman tunnetuimpia ääninäyttelijöitä ja yksi hänen kuuluisimmista rooleistaan on Uncharted-sarjan päähenkilö Nathan Drake. Mies osallistui vastikään Metrocon-tapahtumaan, jossa hän kertoi muun muassa Uncharted 4:n tekemisestä.

Northin mukaan sarjan käsikirjoittajana ja ohjaajana toimineen Amy Hennigin lähtö firmasta 2014 keväällä aiheutti muun muassa kahdeksan kuukauden kuvausten heittämistä roskiin. Hennigin eron jälkeen ruoriin astuivat The Last of Us -pelin ohjanneet Neil Druckmann ja Bruce Straley, jotka halusivat tuoda peliin omanlaisensa leiman. Niinpä edellisen ohjaajan aikana kuvattuja kohtauksia tallennettiin ö-mappiin. Myös osa Uncharted 4:n parissa työskennelleistä siirrettiin pois projektista.

Uusi duo on miehen mielestä todellakin tehnyt Draken viimeisimmästä seikkailusta hieman erilaisen sarjan muihin osiin verrattuna. Hän käytti vertauksena Stephen Kingin ja Robert Ludlumin kirjoja, mutta totesi pelin olevan kuitenkin pitkälti samoilla linjoilla alkuperäisen tarinan kanssa.

Uncharted 4 saapuu Playstation 4:lle ensi keväänä.

Uncharted 4: A Thief's End

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä