Suomi
Gamereactor
uutiset
Heroes of the Storm

Heroes of the Stormin Diablo-aiheinen tapahtuma laajenee - kaksi uutta hahmoa paljastui

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard Entertainment on ilmoittanut, että aikaisemmin paljastettu Heroes of the Stormin Eternal Conflict -päivitys laajenee moniviikkoiseksi tapahtumaksi.

Pääasiallinen päivitys onkin nyt ilmestynyt linjoille. Diablo III -aiheisen setin mukana peliin saapui muun muassa uusi hahmo The Butcher sekä uusi kenttä nimeltä Battlefield of Eternity, jossa taivaan ja helvetin joukot pääsevät ottamaan mittaa toisistaan oikein kunnolla. Pitkän listan päivityksen korjauksista ja uudesta sisällöstä voi käydä lukemassa Battle.netistä täältä.

Eternal Conflict jatkuu kuitenkin myös muilla tavoilla. Lähiaikoina on tiedossa vielä kaksi uutta hahmoa Diablo-universumista. Ensiesiintymisensä tekevät silloin sekopäinen epäkuolleiden kuningas Leoric ja monipuolinen taistelijaparantaja Monk.

Lisäksi tapahtuman aikana on tiedossa myös erikoistehtäviä. Kenttiin voi nimittäin ilmestyä "Treasure Goblins" -hahmoja, jotka listimällä ottelun lopuksi saa bonusta kultatiliinsä. Tämän lisätehtävän voi suorittaa kerran viikossa ja se on avoin kaikille pelaajille tasosta ja pelimuodosta huolimatta.

Heroes of the Storm
Heroes of the Storm

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Imperius tulossa Heroes of the Stormiin

Imperius tulossa Heroes of the Stormiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Heroes of the Stormin e-urheilu on tullut tiensä päähän, mutta peli itsessään on edelleen oman fanikuntansa suosiossa. Seuraavaksi peliin liittyy Diablo III:n Imperius,...



Ladataan seuraavaa sisältöä