Suomi
Gamereactor
uutiset
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Konamin ja Kojiman välit erittäin tulehtuneet

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hideo Kojiman ja Konamin välit näyttävät olevan melkoisessa solmussa. Tällä hetkellä ne ovat suorastaan murtumispisteessä, sillä yhtiö ei halua miestä mainittavan edes haastattelujen yhteydessä. GamingBoltin uutisen mukaan Joe Vargas, joka tunnetaan myös Angry Joen nimellä, törmäsi asiaan haastatellessaan Konamin Robert Peeleriä E3-messuilla. Vargasilta pyydettiin erityisesti, että Kojiman nimeä ei mainittaisi haastatteluissa. Mies oli luonnollisesti kiellosta hieman ihmeissään. Hän teki aiheesta oman videon, jossa hän käy läpi saamiaan ohjeita. Hän aikoi jopa jättää haastattelun kokonaan tekemättä. Lopullisen haastattelun Peelerin kanssa voit nähdä kokonaisuudessaan täältä.

On mielenkiintoista nähdä mitä Konamin ja Kojiman välillä tapahtuu The Phantom Painin julkaisun jälkeen. Heidän tiensä saattavat hyvinkin erota lopullisesti. Entä miten välirikko vaikuttaa Metal Gear Solid -sarjan tulevaisuuteen? Konami on nimittäin julkaissut kaikki Solid-sarjan osat.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain saapuu 1. syyskuuta PC:n lisäksi nykyisen ja edellisen sukupolven pleikkareille ja bokseille.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä