Suomi
Gamereactor
uutiset
Z1 Battle Royale

Daybreakin toimitusjohtaja John Smedley on astunut syrjään tehtävästään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Daybreakin toimitusjohtaja John Smedley on jättänyt tehtävänsä. Hänen seuraajansa on yhtiön operatiivisena johtajana toiminut Russell Shanks. Yhtiö on antanut asiasta virallisen tiedotteen Venturebeat-sivustolle, jossa he kertovat miehen lähteneen hetkeksi lomalle. Tämän jälkeen hänelle etsitään jokin toinen työnkuva, jota ei ole vielä päätetty. Daybreakin tiedotteessa ei mainita sanallakaan sitä, miksi Smedley joutuu väistymään toimitusjohtajan roolistaan. Asiasta luvataan kuitenkin lisää tietoja myöhemmin.

Smedley päätyi hiljattain parrasvaloihin kommenteistaan Redditissä, jossa hän ilmaisi turhautumisensa suomalaisen nuoren hakkerin saamaan tuomioon. Hän kertoo kyseisessä viestissään useista tapauksista, joissa hänen yksityiselämäänsä on häiritty toistuvasti. Eräs vakavimmista tapauksista sattui viime vuoden elokuussa, jolloin hän oli pommiuhkauksen saaneen lentokoneen kyydissä. Uhkaus osoittautui kuitenkin perättömäksi.

Z1 Battle Royale
John Smedley

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
H1Z1 julkaistaan PS4:lle tiistaina

H1Z1 julkaistaan PS4:lle tiistaina

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

H1Z1 oli ensimmäisiä niin sanottuja Battle Royale -pelejä. Peli on viihtynyt PC:llä jo jonkin aikaa, ja sen ohella betavaiheessa PS4:llä kuluvan vuoden alusta lähtien....



Ladataan seuraavaa sisältöä