Suomi
Gamereactor
uutiset
Dark Souls III

Videoennakossa Dark Souls -sarjan kolmas edustaja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorin videoennakossa Bengt ja Nick käyvät läpi E3:n antia kolmannen Dark Soulsin kannalta. Nick tutustui peliin messujen aikana ja hänellä on runsaasti kerrottavaa sen sisällöstä. Kaksikon keskustelussa mietitään muun muassa sitä, miten sarjaan saadaan uutta verta Bloodbornen esittelemistä mekaniikoista. Souls-sarjan mukaisesti peli sijoittuu jälleen keskiaikaiseen maailmaan, mutta hahmo liikkuu Bloodbornen tapaan aikaisempaa ketterämmin.

Miyazaki kertoo myös ottaneensa huomioon pelaajien ja kriitikoiden mielipiteet sarjan edellisistä peleistä sekä Bloodbornesta. Tätä kautta he voivat tunnistaa pelien vahvuudet ja yhdistää ne keskenään. Esimerkiksi taistelumekaniikoista luvataan syvällisiä ja niitä kehitetään entisestään. Lisäksi vihollisia voi yrittää huijata, jolloin vaikkapa lohikäärmeen saa käristämään koko joukon vihollisia kerralla.

Dark Souls III saapuu PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle ensi vuonna. Souls-sarjan edellisen osan ja Bloodbornen arviot pääset lukemaan alla olevien linkkien avulla.

Lue Dark Souls II:n arvio täältä
"Erittäin tiukka vaikeustaso on se kynnys, mikä jakanee jälleen mielipiteitä, mutta päättäväinen opettelu kannattaa. Souls-kolmikko on hiljalleen historiaan jäävän konsolisukupolven yksi tasalaatuisimmista ja laadukkaimmista pelisarjoista."

Lue Bloodbornen arvio täältä
"Bloodborne yhdistelee jotain Souls-sarjan elementtejä onnistuneesti omiin ideoihinsa ja tuo paketin uniikkiin maailmaan. Peli ei edelleenkään sovi helppoja kokemuksia kaipaaville, tosin se on ehkä aavistuksen verran helpommin lähestyttävä."

HQ
Dark Souls III

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä