Suomi
Gamereactor
uutiset

Viikon teksteissä muun muassa eksklusiivinen ennakko ja useita arvioita!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorissa nähtiin viikon aikana pari kovaa ennakkoa, sillä testiin päätyivät uusin Doom ja yksinoikeudella paljastettu Worms WMD. Nämä eivät kuitenkaan olleet viikon ainoat kiinnostavat tekstit, sillä tarjolla oli useita arvioita sekä peleistä että elokuvista. Peleissä katsastettiin Telltalen julkaiseman Game of Thronesin uusin jakso, toimintaroolipelien kaavoja uudistava Victor Vran ja nautittiin Kratoksen kostoretken hurmeisesta päätöksestä. Leffa-arvioissa valokeilaan päätyi muun muassa Wachowskin sisarusten uusin elokuva Jupiter Ascending.

Tarkista alla olevasta listasta, ettet missannut yhtään kiinnostavaa arviota, ennakkoa tai artikkelia. Lukuiloa!

Viikon teksteissä muun muassa eksklusiivinen ennakko ja useita arvioita!Viikon teksteissä muun muassa eksklusiivinen ennakko ja useita arvioita!
God of War III ja Journey tuovat onnistuneesti nämä PS3:lle julkaistut pelit nykyaikaan.

Peliarviot
Game of Thrones - Episode 5: Nest of Vipers
"Nest of Vipers on nimensä veroinen jakso, koska se tiputtaa jokaisen Telltalen Game of Thrones -sarjan päähenkilöistä sangen kuumottavaan seuraan."

Victor Vran
"Haemimontin idea toimintaroolipelien uudistamiseksi on hyvä ja ehdottomasti jatko-osan arvoinen. Victor Vran on jo nyt varsin näppärä osoitus innovaatioiden tarpeesta ja viihdyttää useamman illan etenkin kavereiden kanssa pelattuna."

God of War III: Remastered Edition
"Vuonna 2010 Playstation 3:lla nähty God of War III päätti Kratoksen kostoretken mahtavalla tavalla. Tosin se jäi aikanaan hieman irralliseksi osaksi, mikäli ei ollut tutustunut PS2:lle julkaistuihin kahteen ensimmäiseen osaan. Sama vaivaa nyt myös pelin remasteroitua versiota, joka pärähti vastikään neljännelle pleikkarille."

Journey
"Kaikki tuntevat sanonnan siitä, miten matka on päämäärää tärkeämpi. Muutama vuosi sitten PS3:lle julkaistun Journeyn kohdalla sanonta pitää harvinaisen hyvin paikkansa. Unenomainen pyhiinvaellus enimmäkseen tyhjällä aavikolla on kuin laulu täynnä valtavaa tunnelatausta. Teoksen julkaiseminen PS4:lle on palvelus meille kaikille."

Ennakot
Doom
"Bethesda onnistui valamaan uskoa Doom-sarjan faneihin tämän vuoden E3:ssa. Julkaisija esitti muun muassa uutta Doomia esittelevän trailerin, jossa se näytti äärimmäisen nopealta ja brutaalilta. Pääsin testaamaan pelin ennakkoversiota Teksasissa järjestetyssä Quakecon-tapahtumassa ja se olikin todella vaikuttava kokemus."

Worms WMD
"Tulevasta pelistä löytyy runsaasti Worms-sarjasta tuttua hullua fiilistä ja peruskaavaan tehdyt lisäykset vaikuttavat hauskoilta. On mielenkiintoista nähdä, kuinka hyvin käsin piirretyt taustat istuvat proseduraalisesti luotuihin tasoihin, mutta ainakin yhden kentän perusteella homma näyttää toimivan."

Elokuva-arviot
Kingsman: The Secret Service
"Kingsman: The Secret Service onnistui yllättämään kuin tupakansytyttimeksi naamioitu käsikranaatti tai kengänkärkeen piilotettu myrkkypiikki. Toivottavasti saamme joskus jatkoa, sillä potentiaalia eräänlaiseksi nuorison James Bondiksi kyllä olisi."

Unbroken - Murtumaton
"Näyttelemisestä Oscarinkin pokanneelta ohjaajalta Angelina Jolielta, Unbroken on todella yllättävä veto. Verrattuna Jolien useampiin aikaisempiin elokuviin, hänen ohjaustyöstään kumpuaa aitoja ihmisiä ja suuria tunteita koko elokuvan mitalta."

Project Almanac
"Aikaa manipuloivista elokuvista kolmiosainen Paluu tulevaisuuteen sekä Terminator-rainat taitavat olla niitä tunnetuimpia. Kaikissa on sama perusajatus, jonka mukaan menneisyyden manipuloiminen muuttaa tulevaisuutta. Project Almanac ei näin ollen lähtökohdiltaan ole mitenkään mullistava, mutta elokuvan tapa käsitellä aihettaan tekee sen poikkeukselliseksi kaltaistensa seurassa."

Jupiter Ascending
"Wachowski -sisarukset haukkasivat selvästi liian ison palan kyhäilleissään outoa sekoitusta tyylikästä scifi-seikkailua, lapsellista fantasiaa ja kiusallista seksuaalista vihjailua homoeroottisin vivahtein."

Artikkelit
Save: Outrun
"Mieleeni ovat syöpyneet muistot siitä, kuinka ensimmäisen kerran pelasin nyt jo legendaariseen maineeseen kasvanutta Out Runia. -- Liekö syynä ollut sitten aikanaan murhaavalta tuntunut vaikeusaste vai kerrassaan loistavat musiikit, mutta pelin pariin tuli palattua yhä uudelleen ja uudelleen.



Ladataan seuraavaa sisältöä