Suomi
Gamereactor
uutiset
Paladins: Champions of the Realm

Smiten kehittäjä paljasti uuden Paladins-tiimiräiskinnän

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hi-Rez Studios, joka on tunnettu parhaiten MOBA-pelistään Smite, on paljastanut kehittävänsä uutta verkkomoninpeliä. Uusi projekti kulkee nimellä Paladins, ja sitä kuvaillaan tiimitoiminnaksi, jossa on mukana merkittäviä strategisia elementtejä. Paladins on lisäksi ilmaispeli samaan tapaan kuin Smite. Pelin on määrä ilmestyä PC:lle ja moderneille konsoleille joskus 2016 aikana.

Paladins on ensimmäistä kertaa näytillä ja pelattavana tällä viikolla Gamescom-messuilla Kölnissä. Gamereactor on myös kutsuttu kokeilamaan uutuutta, joten kannattaa pitää sivustoa silmällä lisätietoja, traileria ja ennakkoa odotellessa.

Paladins: Champions of the Realm
Hi-Rez Studiosin lehdistötiedote kuvailee peliä seuraavasti: "Paladins combines a rich fantasy setting with the fast action of a team-based first person shooter. In addition to the core shooter experience, Paladins also offers deep strategy and in-match character progression through decks of collectible cards, which amplify and augment a character's core set of abilities."
Paladins: Champions of the RealmPaladins: Champions of the RealmPaladins: Champions of the Realm

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Pari tuntia Paladinsia

Pari tuntia Paladinsia

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hi-Rez Studiosin Paladins: Champions of the Realm on viettänyt aikaa betavaiheessa hyvän tovin, mutta lopullinen julkaisu tapahtui tällä viikolla. Tietenkin peli otettiin...



Ladataan seuraavaa sisältöä