Suomi
Gamereactor
uutiset

Devil's Third ja Until Dawn ovat vain osa tämän viikon kiinnostavista teksteistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tällä viikolla Gamereactorissa perehdyttiin useisiin uusiin ja kuumiin peleihin. Arvioissa olivat muun muassa sinisen sankarin ensimmäiset seikkailut samaan pakettiin niputtava Mega Man Legacy Collection, perhosefektillä leikittelevä Until Dawn ja Itakagin ikuisuusprojekti Devil's Third. Ennakkoarviossa perehdyttiin ensi viikolla julkaistavaan Metal Gear Solid V: The Phantom Painiin.

Katso alla olevasta listasta kaikki viikon tekstit, jotta et vahingossa jätä väliin yhtään kiinnostavaa arviota, artikkelia tai ennakkoa.

Devil's Third ja Until Dawn ovat vain osa tämän viikon kiinnostavista teksteistäDevil's Third ja Until Dawn ovat vain osa tämän viikon kiinnostavista teksteistäDevil's Third ja Until Dawn ovat vain osa tämän viikon kiinnostavista teksteistä
Arvioissa tällä viikolla muun muassa Gears of War: Ultimate Edition, Until Dawn ja Devil's Third.

Arviot
Tales from the Borderlands - Episode 4: Escape Plan Bravo
"Tales from the Borderlandsin kolmas osa, Catch a Ride oli kenties paras tai ainakin hauskin Telltale-episodi, jonka olen koskaan pelannut. Escape Plan Bravo jopa hetkellisesti ylittää tämän, ainakin syvästi kasareilla alkuteksteillään, mutta tämä hetki jää kovin lyhyeksi."

Mega Man Legacy Collection
"Mega Man Legacy Collection koostuu pelisarjan kuudesta ensimmäisestä pelistä, sekä näiden pohjalta tehdyistä haastetehtävistä. Juuri mitään ei ole vuosien varrelta muutettu: pelien ulkoasu on uskollinen alkuperäisille peleille."

Gears of War: Ultimate Edition
"Gears of War: Ultimate Edition on malliesimerkki siitä kuinka uusintajulkaisu tehdään oikein. Klassinen ydin on ennallaan, mutta uudistuksia on paljon ja pääasiassa juuri oikeissa paikoissa."

Until Dawn
"Until Dawn on teinikauhua parhaimmillaan: joukko nuoria talvisella vuorella, jota vainoavat niin ikivanhan parantolan kauhut, intiaanien pelkäämät kummitukset kuin yksinäinen murhaajakin. Pelin vetonaula on perhosvaikutus: jokainen päätös, jokainen pieni teko vaikuttaa jatkuvasti haarautuvaan tarinaan, eikä se tarina tule olemaan kaikille onnellinen."

Devil's Third
"Devil's Third on kaukana siitä jumalpelistä mitä Itagaki tavoitteli, mutta ihan viihdyttävä toimintapaketti se on silti. Moninpeli pelastaa paljon, varsinkin jos pelaajia saadaan paljon julkaisusta lähtien ja klaanisodat nopeasti rullaamaan."

Hearthstone: Heroes of Warcraft - The Grand Tournamenet
"The Grand Tournament (lyhenteeltään TGT) ilmestyi pelaajien hyppysiin 24. elokuuta. Tarjolla on 132 uutta korttia, joita pystyy hankkimaan TGT-paketteja hankkimalla. Näitä voi tuttuun tapaan ostaa sekä oikealla rahalla että pelinsisäisellä kullalla. -- Uusien korttien lisäksi TGT toi mukanaan myös uuden pelilaudan sekä muutaman pienen mutta merkittävän muutoksen Ranked Play ja Areena -pelimuotoihin."

Ennakot
Assassin's Creed: Syndicate
"Assassin's Creed: Syndicate tuntuu kehittävän edellisessä osassa puutteelliseksi jääneitä osa-alueita ja tuovan mukaan myös niitä kaivattuja uudistuksia"

Artikkelit
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (ennakkoarvio)
"Metal Gear Solid V: The Phantom Pain on laadukas avoimen maailman peli ja sen parissa saa vierähtämään todella paljon aikaa."

Kotimaista peliosaamista: Colossal Orderin juttusilla
"Tamperelainen pelistudio Colossal Order pokkasi ensimmäisen todellisen hittinsä kaupunginrakentelupeli Cities: Skylinesin myötä. Menestys ei kuitenkaan syntynyt tässäkään tapauksessa yhdessä yössä vaan vuosien määrätietoisen toiminnan tuloksena."



Ladataan seuraavaa sisältöä