Suomi
Gamereactor
uutiset
Deus Ex: Mankind Divided

Tsekkaa täältä Deus Exän edut ennakkotilaajille sekä erikoispainoksen sisältö

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eilen Square Enix ja Eidos Montreal paljastivat odotetun tieteistoimintapelin Deus: Ex Mankind Dividedin julkaisupäivän. Adamin tarina saa jatkoa 23. helmikuuta PC:llä, Playstation 4:llä ja Xbox Onella.

Pelin kanssa kokeillaan hieman erilaista lähestymistapaa ennakkotilauksiin, sillä sen ostaneet voivat muokata pakettia haluamansa kaltaisekseen. Ensimmäisen valinnan pääsee tekemään heti ennakkotilausta jättäessä, jossa tarjolla on kolme pientä lisäosaa. Niissä jokaisessa tulee mukana uusi asuste Adamille sekä jonkinlainen tuliase. Seuraavalla tasolla voi valita digitaalisen taidekirjan tai ääniraidan välillä. Se avautuu tosin vasta sitten, kun ennakkotilauksia on jätetty tarpeeksi. Virallisella sivulla kerrotaan, että tällä hetkellä kasassa on noin 25 prosenttia tarvittavasta määrästä. Mitään lukuja ei kuitenkaan ilmoiteta, joten emme voi tietää kuinka paljon tilauksia todella tarvitaan. Erilaisia tasoja on yhteensä viisi ja mikäli viimeisin avautuu, Deus Ex: Mankind Dividedin ennakkoon ostaneet pääsevät siihen käsiksi neljä päivää ennen muita pelaajia. Tässä tapauksessa se saapuisi heidän hyppysiinsä 19. helmikuuta.

Deus Ex -sarjan virallisella Twitter-tilillä paljastettiin myös, että pelistä julkaistaan keräilyversio. Tällä hetkellä se on tilattavissa ainoastaan Square Enixin kaupasta, mutta se saapuu myöhemmin myös jälleenmyyjille. Suoraan julkaisijalta tilattuna paketilla on hintaa 129,90 euroa konsoleille ja 119,90 euroa PC:lle. Se sisältää muun muassa Adam Jenseniä esittävän patsaan sekä taidekirjan. Mukana tulevat myös kaikki mahdolliset ennakkotilausten eri tasoilla olleet bonukset. Toivottavasti tämä ei jää ainoaksi mahdolliseksi tavaksi kaikkien ennakkoetujen hankkimiseen.

Deus Ex: Mankind Divided

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä