Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront jää PC:lläkin ilman palvelinselainta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aikaisemmin tänään uutisoimme, että kaikki innokkaat pääsevät kokeilemaan Star Wars Battlefrontia ennakkoon lokakuussa järjestettävässä avoimessa betatestissä. Ikävä kyllä samaan aikaan ilmeni myös huonoja uutisia koskien erityisesti pelin PC-versiota.

Star Wars Battlefrontin yhteisömanageri nimimerkiltään "Sledgehammer70" paljasti Redditissä, että peliin ei ole tiedossa palvelinselainta, vaan otteluiden haku toimii konsoleilla vakiintuneella Matchmaking-järjestelmällä.

Ilmoitus herätto keskustelussa heti suuren määrän kritiikkiä ja suuttumusta. Palvelinselain on ollut luonnollinen osa Battlefront ja Battlefield -pelejä jo pitkään, joten sen pois jättäminen kismittää ymmärrettävästi PC:llä pelaajia.

Mitä mieltä itse olet? Vaikuttaako asia hankintasuunnitelmiisi vai onko Star Wars Battlefront tästä huolimatta pakko-ostos? Kerro mielipiteesi meille kommenteissa.

Star Wars Battlefront

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fanit toivovat Leiaa Battlefrontiin

Fanit toivovat Leiaa Battlefrontiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Prinsessa Leian eli Carrie Fisherin kuolemaa on muisteltu pitkin pelimaailmaa muun muassa Star Wars: The Old Republicissa. Nyt kasvava joukko ihmisiä haluaa DICElta...



Ladataan seuraavaa sisältöä