Suomi
Gamereactor
uutiset

Viikon aikana tiluteltiin, tanssittiin ja opittiin suomalaisesta pelialasta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viikon aikana tarjolla oli jälleen paljon kiinnostavaa luettavaa. Mika matkasi tutustumaan Guitar Hero Liveen, eikä ollut täysin vakuuttunut kehittäjän tavasta biisien tarjoamiseen. Toisaalta musiikkipeleihin otettiin hieman erilainen kosketus Hatsune Miku: Project Mirai DX:n arviossa, eikä peli ollutkaan sisällöltään pelkkää rytmikästä naputtelua. Matti lukaisi läpi Elina Lappalaisen kirjan, joka käsittelee suomalaisen pelialan historiaa ja nykypäivää.

Nämä ovat vain osa viikon suuremmista teksteistä ja täyden listauksen näet kuvien alta. Mikä näistä iski sinuun voimakkaimmin? Kerro suosikkisi meille kommenteissa.

Viikon aikana tiluteltiin, tanssittiin ja opittiin suomalaisesta pelialastaViikon aikana tiluteltiin, tanssittiin ja opittiin suomalaisesta pelialasta
Mika kävi tutustumassa Guitar Hero Liveen ja kirjoitti kokemuksestaan laajan ennakon.

Peliarviot
Skyhill
"Venäläisen Mandragora-studion Skyhill on genreltään harvinainen point'n'survive-peli, jossa satakerroksisen hotellin kattohuoneistoon linnoittautunut eloonjääjä päättää taistella tiensä takaisin katutasoon."

Samurai Warriors 4-II
"Samurai Warriors 4-II ei ole suoranaisesti jatko-osa vuosi sitten julkaistulle Samurai Warriors 4:lle, vaan enemmänkin uudelleentulkinta pelistä ja sen sisällöstä. Tarinatehtävät on vedetty uusiksi ja mukana on myös yksi kokonaan uusi hahmo."

Rampage Knights
"Rampage Knights toimittaa pitkälti juuri sitä, mitä genreltä odottaisi. Hahmonkehityksessä on riittävästi sattumanvaraisuutta ja oikeasti isoja eroja pelikertojen välillä, jotta uutta pelisessiota alkaa valmistelemaan heti edellisen jälkeen."

Hatsune Miku: Project Mirai DX
"Japanilaisen pelisarjan uusin osa johdattelee pelaajan jälleen J-popin iloisen rytmikkääseen maailmaan. Suloiset grafiikat ja läjä vauhdikkaita ralleja on kuitenkin yllätyksellisesti vain pieni osa siitä, mitä kaikkea peli tarjoaa japanilaisesta populaarikulttuurista."

Ennakot
Guitar Hero Live
"Jos toistaiseksi unohdetaan verkkohuolet ja mahdolliset harmittavat ostomallit, vaikuttaa Guitar Hero Live hauskalta, hyvin tehdyltä ja modernilta musiikkipeliltä, joka on selkeästi edistyneempi versio edeltäjistään."

The Witcher 3: Hearts of Stone (DLC)
"Luvassa ei ole kuitenkaan perustavanlaatuisia muutoksia pelin perusteisiin, vaan pikemminkin enemmän samanlaista ja laadukasta sisältöä kuin mitä näimme jo emopelissä."

Artikkelit
Elina Lappalainen: Pelien valtakunta (kirja-arvio)
"Suomalaisen pelialan historiasta, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta kiinnostuneelle Pelien valtakuntaa voi suositella helppolukuisena perusteoksena."

Leffa-arviot
Seventh Son
"Veteraaninäyttelijä Jeff Bridgesin tähdittämä fantasiaelokuva Seventh Son on harmillinen tapaus. Siinä on hyvällä tahdilla rullaava perushyvä tarina, toteutus on ensiluokkaista ja näyttelijät nykystandardien mukaisesti hyvin kauniita. Ongelmana on se, ettei koko elokuvassa ole mitään persoonallista."



Ladataan seuraavaa sisältöä