Suomi
Gamereactor
uutiset
Master of Orion

Ensisilmäys Master of Orionin uuteen tulemiseen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wargaming.net ja NGD Studios ovat julkaisseet ensimmäistä pelikuvaa sisältävän trailerin uuden Master of Orionin parista.

Kyseessä on tietenkin odotettu reboot rakastetulle scifi-strategiasarjalle, joka juontaa juurensa alkujaan vuoteen 1993. World of Tanks -kehittäjä Wargaming.net hankki oikeudet nimeen 2013 ja sarjan uusi aloitus julkistettiin kesäkuussa E3-messujen kynnyksellä. Sillä ei ole vielä julkaisupäivää, mutta se on tulossa PC:lle ensimmäisenä Steamin Early Accessissä talven aikana.

HQ
Master of OrionMaster of Orion
"Get one step closer to conquering the stars today with an exclusive look at Master of Orion in action. The quirky hosts Galactic News Network are your guide to the fearsome Sakkra and the ancient and intelligent Psilon Quanta. Get a glimpse at game mechanics, warfare and negotiations across a vast and volatile galaxy."

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Arviossa uusi ja uhkea Master of Orion!

Arviossa uusi ja uhkea Master of Orion!

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

World of Tanks -peleistä tunnetun Wargaming.netin julkaisema uusi Master of Orion ilmestyi PC:lle jo pari viikkoa sitten, mutta vasta nyt saimme massiivisen strategian...

0
Master of Orion: Conquer the Stars

Master of Orion: Conquer the Stars

ENNAKKO. Kirjoittaja Kalle Hahl

Legendaarinen Master of Orion -pelisarja on saamassa 15 vuoden odotuksen jälkeen neljännen jatko-osan. Pelaajien onneksi edellisosan virheitä ei ole toistettu.



Ladataan seuraavaa sisältöä