Suomi
Gamereactor
uutiset
Deus Ex: Mankind Divided

Kuumassa ennakossa Deus Ex: Mankind Divided

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuoden 2016 helmikuu on varmasti merkittynä monien pelaajien kalentereihin. Tai jos ei ole, niin kannattaa tehdä se nyt. Tuolloin pääsemme tutkimaan synkkää tieteismaailmaa Deus Ex: Mankind Dividedin avulla. Sen edeltäjä Deus Ex: Human Revolution oli puutteistaankin huolimatta oikein mainio roolipeli.

Tällä kertaa kehittäjä Eidos Montreal lupaa kaiken olevan parempaa edeltäjäänsä verrattuna. Mutta pitävätkö väitteet paikkansa? Gamereactor matkasi Montrealiin testaamaan pelin ennakkoversiota. Voit lukea matkan annista kirjoitetun tekstin oheisen linkin avulla.

Lue Deus Ex: Mankind Dividedin ennakko täältä.
"Valinnat ovat hyvästä. Ne antavat pelaajan ilmaista omaa tyyliään, mutta väittäisin silti, että niiden varsinainen pointti on ohitettu useimmissa peleissä. Keskinkertainen peli tarjoaa vaihtoehtoja, mutta hyvä peli antaa mahdollisuuden vaihtaa tyyliä kesken kentän. Jos suunnitelma meneekin poskelleen, koko hommaa ei tarvitse aloittaa alusta, vaan tilanteeseen voi sopeutua lennosta. Eidos Montrealin mukaan Deus Ex: Mankind Divided on kehitetty juuri tämä mielessä."

HQ
Deus Ex: Mankind Divided

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä