Suomi
Gamereactor
uutiset

Marraskuu päättyy - GR:n joulukalenteri starttaa ensi yönä!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tänään on marraskuun viimeinen päivä, mikä tarkoittaa tietysti, että Gamereactorin joulukalenteri alkaa huomenna!

Luvassa on siis 24 päivää, 24 upeaa kilpailua ja 24 tilaisuutta voittaa hienoja peli-, elokuva- sekä tavarapalkintoja. Kannattaa myös pitää mielessä, että hyvästä mielestä ja kannustuksesta saatetaan palkkioksi jakaa silloin tällöin ekstrapalkintoja.

Aikaisemmista vuosista poiketen kilpailut löytyvät päivittäin uutisten lisäksi kisasivulta täältä. Jotta mahdollisimman moni pääsee varmasti mukaan, on jokainen kisa auki vähintään kahden päivän ajan. Ensimmäinen kisa potkaistaan käyntiin tietenkin heti 1.12. kello 00:00.

Tervetuloa mukaan ja onnea matkaan!

Marraskuu päättyy - GR:n joulukalenteri starttaa ensi yönä!

Älä myöskään unohda, että perinteinen bonuskisa on jo käynnissä:

Keksi visainen ja mielenkiintoinen kilpailukysymys Gamereactorista tai ajankohtaisista peleistä ja lähetä se allekirjoittaneelle pikaviestillä. Lisää viestiin mukaan vähintään kolme vastausvaihtoehtoa, lähde vastauksen tarkistamiseen sekä postitusosoite mahdollisen palkinnon lähettämistä varten.

Huom. vain yksi osallistuminen per viikko. Parhaita (toimituksen mielivaltaisesti valitsemia) kysymyksiä otetaan mukaan kalenteriluukkuihin ja palkitaan yllätyspalkinnoilla. Voittajat ilmoitetaan kalenterivoittajien yhteydessä pitkin kuukautta.



Ladataan seuraavaa sisältöä