Suomi
Gamereactor
uutiset

Maaliskuussa se viimein tulee: My Nintendo -verkkopalvelu ilmestyy

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mitä tulee verkkopalveluiden tasoon on historiallisesti Nintendo ollut pahasti jäljessä kilpailijoitaan Sonyä ja Microsoftia. Nyt asiaan on toivon mukaan tulossa merkittävää parannusta. Nintendo ilmoitti viime yönä sijoittajakokouksessaan, että yhtiön uusi My Nintendo -verkkopalvelu lanseerataan ensi maaliskuussa 39 maassa, joissa mukana on myös Suomi.

My Nintendo -palvelua voi käyttää myös tietokoneella sekä mobiililaitteilla. Se avulla voi muun muassa ostaa pelejä ja laittaa ne lataukseen taustalle 3DS:lle ja Wii U:lle. My Nintendo -tili pitää myös kirjaa kaikista Nintendo-alustojen ostotiedoista, suosituksista, peleistä sekä uusista Kulta- ja Platinapisteistä, joilla voi puolestaan saada alennuksia, peliesineitä ynnä muita etuja Nintendo-kaupasta. Nintendon tavoitteena on kerätä peräti 100 miljoonaa pelifania palvelun käyttäjäksi.

Maaliskuussa se viimein tulee: My Nintendo -verkkopalvelu ilmestyyMaaliskuussa se viimein tulee: My Nintendo -verkkopalvelu ilmestyy
Käännöstietojen lähde: Reddit

Samaan aikaan My Nintendon kanssa starttaa myös Miimoto-palvelu, jolla pelaajat voivat säätää omia Mii-hahmojaan laitteesta riippumatta. Valitettavasti Pohjoismaissa ja Suomessa se ei ilmesty vielä maaliskuussa.

Maaliskuussa se viimein tulee: My Nintendo -verkkopalvelu ilmestyy


Ladataan seuraavaa sisältöä