Suomi
Gamereactor
uutiset
Counter-Strike: Global Offensive

Hakkeri jallitti bannit 3000 huijarille Counter-Strikessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaikki Valven huippusuosittua Counter-Strike: Global Offensivea kovemmilla tasoilla pelanneet ovat varmasti törmänneet peliä vaivaavaa huijariepidemiaan. Nimimerkillä AndroidL räiskivä pelaaja meni silkkaa sadattelua pidemmälle ja onnistui saamaan yli 3000 huijarin tilit suljetuiksi. Hän loi oman Counter-Strike: Global Offensive -huijausohjelmansa aimbotteja, hyppimishuijauksia ja seinän läpi näkemisiä myöten ja pisti sen tarjolle. Yli 3000 pelaajaa tarttui tarjoukseen ja alkoi hyödyntämään huijauksia.

AndroidL ei sen sijaan mainostanut ohjelmansa piilotettua kykyä antaa käyttäjänsä ilmi Valven Anti-Cheat -järjestelmä VAC:lle. Näin hän kuvaili itse asiaa Redditissä:

"Julkaisin kolme erilaista "multihackia" kahden viikon aikana. Ne muokkaavat pelissä hahmon näkövinkkeliä sellaiseksi, jonka pitäisi olla mahdotonta ja antavat loputtomat osumapisteet sekä ammukset. Ohjelmat tekevät myös pari muuta asiaa jotka VAC nappaa varmasti ja sulkee pelaajan tilin. Ensimmäisessä kahdessa oli ajastin, jossa VAC:n nappaamat ominaisuudet kytkeytyivät päälle vasta tietyn ajan jälkeen (esim. julkaisupäivästä seuraavana iltana kello kymmenen). Viimeinen ohjelma - jolla oli yli 3 500 latausta - aiheutti välittömän pelitilin sulkemisen heti, kun huijari käynnisti sen ensimmäisen kerran pelissä. Lataussivuani katsottiin yli 26 000 kertaa ja ohjelmia ladattiin yli 5 500 kertaa".

Alla muutamia ikimuistoisia reaktioita ansaan langenneilta pelaajilta:

Counter-Strike: Global OffensiveCounter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Global OffensiveCounter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Global OffensiveCounter-Strike: Global Offensive

Alkuperäinen Reddit-keskustelu

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä