Suomi
Gamereactor
uutiset
Ark: Survival Evolved

ARK:n kehittäjät kaipailevat Sonylta Early Access -tukea

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

ARK: Survival Evolved on ollut kiistaton menestys Steamin Early Accessissa, mutta yllättäen vielä paremmin sillä on mennyt Xbox One:lla. Sony:lla vastaavaa tukea ei ole, vaikka pelin onkin tarkoitus ilmestyä Playstationilla "kunhan se on valmis".

Peliä kehittävä Wildcard toivoo Sonyn taipuvan ajatukselle luovan johtaja Jesse Rapczakin taannoisessa haastattelussa Gamespotilla:

"Olemme innoissamme PS4:sta. Monet me mukaanlukien ovat toivoneet Sonylta Early Access -ohjelmaa. Nyt voimme vain sanoa, että asia ei ole meistä kiinni. Sony edellyttää että peli on valmis ennen julkaisua." Muutama peli on jostain syystä saanut poikkeusluvan ennenaikaiselle julkaisulle, mutta ARKin ja PS4:n kohdalla joudumme odottamaan kunnes peli on valmis. Toivoisimme pelaajien ottavan yhteyttä Sonyyn early access -tyyppisen ohjelman toteuttamiseksi".

Tilanteen ei pitäisi muuttaa julkaisusuunnitelmia lopullisen pelin suhteen, mutta fanit joutuvat odottelemaan pidempään. Rapczak lausuu lopuksi

"Tuntuu oudolta sanoa näin, mutta Playstationin omistajat hyötyvät merkittävästi pelin kehityksestä Xbox Onen Early Access -ohjelmassa. Vaikka kyseessä on kaksi eri laitetta, molemmat ovat silti konsoleita yhtäläisyyksineen."

Ark: Survival Evolved

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä