LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset

      Gamereactorissa tällä viikolla: The Division, Lego Marvel, Gravity Rush ja paljon muuta

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Gamereactorissa on jälleen ollut vauhdikas viikko. Tarjolla on ollut mukava kokoelma luettavaa, jotka voi kaikki tsekata alta kätevästä listasta linkkeineen.

      Iloisia lukuhetkiä!

      Gravity Rush Remastered
      "Playstation Vitan alkutaipaleella ilmestynyt Gravity Rush oli tyylikäs ja viihdyttävä lisä kannettavan konsolin pelikirjastoon. Nimensä mukaisesti painovoimalla leikitellyt peli on saamassa tänä vuonna odotettua jatkoa, joten on ihan hyvä ajatus tutustuttaa myös Vitaa vaille jääneet painovoimakuningattaren maailmaan. Ghiblimäisen kaunis paikka onkin ehdottomasti visiitin arvoinen."

      Agatha Christie - The ABC Murders
      "Hidastempoisia ja toimivia seikkailupelejä ei kuitenkaan ole liikaa, joten Agatha Christie - The ABC Murdersia voi suositella salapoliisitarinoiden ja perinteisten seikkailupelien ystäville."

      Etrian Odyssey II Untold: The Fafnir Knight
      "Etrian Odyssey II Untold: The Fafnir Knight on suositeltava hankinta niin luolastokomppauksen kuin perinteisempien JRPG-pelien ystäville."

      Lego Marvel Avengers -arvio
      "Lego-hedelmäsalaatti on värikäs ja makea, mutta pääruuaksi siitä ei ole."

      The Division Beta -ennakkosilmäys
      "Pitkään ja hartaasti kehityksessä ollut Tom Clancy's The Division on vihdoinkin melkein valmis. Maaliskuun alussa tapahtuvan julkaisun kunniaksi Ubisoft järjesti suljetun beta-testin 1.0-versiolle pelistä."

      Magic Mike XXL -Bluray-arvio
      "Magic Mike XXL on miesstrippariryhmän matkakertomus heidän viimeisestä keikastaan. Katselunautintoon vaikuttaa merkittävästi se, kokeeko kuuluvansa elokuvan kohderyhmään."

      Gamereactorissa tällä viikolla: The Division, Lego Marvel, Gravity Rush ja paljon muuta


      Ladataan seuraavaa sisältöä