Suomi
Gamereactor
uutiset
Lawbreakers

Cliff Bleszinskin Lawbreakers heittää F2P-ilmaismallin romukoppaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cliff Bleszinski on ollut pitkään Free to Play -maksumallin äänekäs kannattaja. Hän kertoikin olleensa tyytyväinen, kun Epiciltä lähdön jälkeen Boss Key Prouctionsin uusi Lawbreakers-peli paljastettiin olevan F2P. Nyt mies näyttää kuitenkin kääntäneen kelkkansa ainakin tämän pelin suhteen.

Bleszinski kertoi GDC 2016 -tapahtumassa pitämässään puheessa, että studiolla huomattiin muutoksen olevan välttämätöntä.

"Kun peli alkoi muotoutua, tajusimme, ettei free-to-play sopinut siihen. Lawbreakers on ytimeltään kilpailullinen ja sen takia tasapaino on tärkeintä minulle, tiimille sekä yhteisölle. Digital premium (kertaostos) pitää huolta, että kaikki pääsevät mukaan samalla tavalla ilman erillisiä hintavalleja", selitti Bleszinski.

Lawbreakers ilmestyy yksinoikeudella PC:llä Steamin välityksellä. Cliffy ei paljastanut puheessaan pelin hintaa tai julkaisupäivää. Hänen mukaansa se ei kuitenkaan ole 60 dollarin hintaluokassa.

Lawbreakers

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Lawbreakers muuttuu free-to-play-peliksi

Lawbreakers muuttuu free-to-play-peliksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Boss Key Productionsin katastrofaalisesti flopannut Lawbreakers kaatoi lopulta koko firman. Peli muuttuu tällä viikolla free-to-play-peliksi, mutta yksi asia on syytä...



Ladataan seuraavaa sisältöä