Suomi
Gamereactor
uutiset
The Division

Kovia rangaistuksia tiedossa The Division -huijareille ensi viikolla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Division on mainio peli, mutta sen pelaaminen PC:llä on saattanut olla todella tuskaliasta viime aikoina huijareiden takia. Onneksi asia ei ole jäänyt huomaamatta Ubisoftilta ja korjausta tilanteeseen pitäisi olla tulossa ensi viikolla, kun 1.1-päivitys iskee linjoille 12. huhtikuuta.

Silloin Ubisoft pistää samalla käyttöön uuden käytännön, jossa se lyö porttikiellon huijareille kolmeksi päiväksi ilman ennakkovaroitusta. Jos pelaaja jatkaa huijausta, niin seuraavaksi tiedossa ovat pysyvät bannit. Tätä auttamaan mukaan lisätään uusi raportointityökalu, jonka avulla pelaajat voivat ilmiantaa pelikokemusta pilaavat huijarit mahdollisimman kätevästi. Massive sitten tarkistaa onko huijausta oikeasti tapahtunut.

Yhteisövastaava Yannick Banchereau kertoi tällä viikolla virallisessa The Division -striimissä, että studiolla ei olla oltu tyytyväisiä tilanteeseen ja he etsivät koko ajan uusia korjausvaihtoehtoja. Hän lupasi, että asiaan kiinnitetään huomiota edelleen myös uuden päivityksen jälkeen.

The Division
Lähde: PGgamer

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä