Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty -sarjan seuraavan osan nimi on vuotanut julkisuuteen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Call of Duty -sarjan seuraavan osan huhutaan sijoittuvan kaukaiseen tulevaisuuteen, ja näin saattaa todellakin olla. Infinity Wardin kehittämän osan nimi on näet saatettu vuotaa julkisuuteen liian aikaisin. Yleensä tällaiset kömmähdykset tapahtuvat lähellä virallista ilmoitusta ja niin näyttää olevan tälläkin kertaa.

Syypää näyttäisi olevan hieman liian innokas Playstation Storen ylläpitäjä, sillä useat pelaajat ovat nähneet valikoissa uuden Call of Dutyn nimen. Näin on myös Neogafissa nimimerkkiä JumPeRJumPzZ käyttävän henkilön laita, ja hän nappasi asiasta ruutukaappauksen. Pelin nimi näyttää olevan Call of Duty: Infinite Warfare, joka on hyvä viittaus kehittäjään, pelin mahdolliseen tapahtumapaikkaan tulevaisuudessa ja sarjan pitkään historiaan.

Pelistä saatetaan kuulla virallista tietoa ensi viikon tiistaina, mikäli Jim Sterlingin julkaisemaan twiittiin on luottaminen. Hän on julkaissut kuvat jälleenmyyjille tarkoitetusta dokumentista, jossa mainitaan myös Call of Dutyn paljastaminen.

Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Infinity Wardille pommiuhkaus

Infinity Wardille pommiuhkaus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kotakun raportin mukaan Call of Duty -kehittäjä Infinity Ward evakuoitiin viime viikon torstaina pommiuhan vuoksi, joka tehtiin sähköpostitse. Poliisit saapuivat...



Ladataan seuraavaa sisältöä