Suomi
Gamereactor
esports

Street Fighter V:n Evo-turnaus rikkoo tänä vuonna kaikki ennätykset

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosittainen peliturnaus ja -festivaali Evo on ollut taistelupelien saralla tärkein turnaus jo useiden vuosien ajan. Eikä sen suosio ole hiipumassa, vaan pikemminkin päinvastoin. Tänä vuonna pelkästään Street Fighter V:n turnaukseen on nimittäin osallistumassa ennätysmäärä pelaajia.

Evo on paljastanut Twitterissä, että noin 4000 pelaajaa on ilmoittautunut katutappelusarjan uusimman osan turnaukseen. Määrä on siis lähes tuplaantunut edelliseen vuoteen verrattuna, jolloin 2227 pelaajaa otti toisistaan mittaan Ultra Street Fighter IV:n parissa. Ilmoittautumisaika ei ole vielä päättynyt, joten määrän odotetaan nousevan entisestään.

Street Fighter V on Evon suurin turnaus, mutta se ei ole kuitenkaan festivaalin ainoa peli. Taitojaan voi koetella sellaisten pelien parissa kuin Super Smash Bros for Wii U, Killer Instinct, Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Pokken Tournament, Mortal Kombat X, Super Smash Bros. Melee, Guilty Gear X ja Tekken 7. Evo järjestetään heinäkuun puolivälin tietämillä Las Vegasissa.

Street Fighter V:n Evo-turnaus rikkoo tänä vuonna kaikki ennätykset


Ladataan seuraavaa sisältöä