Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3:n lisuri Blood & Wine ulos ennen E3-messuja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blood & Wine on seuraava ja viimeinen suuri lisäosa The Witcher 3: Wild Huntiin, mutta sen julkaisupäivästä ei ole aikaisemmin ollut vielä tietoa. Saksalaisen GameStar-verkkosivuston haastattelussa kehittäjät kertovat, että lisäosan pitäisi iskeä eetteriin ennen Los Angelesissa järjestettäviä E3-messuja. Ne alkavat 14. kesäkuuta, minkä myötä Boold & Winen julkaisuun on aikaa enintään 1,5 kuukautta.

Julkaisun ajankohta ei ollut ainoa uusi ja kiinnostava paljastus, sillä lisää tietoa on saatu myös DLC:n kartan koosta sekä Gwent-korttipelistä. Uusi alue on kooltaan yhtä iso kuin kaikki Skellige Islandsin saaret yhteensä. Lisäksi Gwentiin julkaistaan aivan uusi korttipakka.

Kehittäjiltä kysyttiin myös ensimmäisten pelin mahdollisista remasteroinneista, mutta tämän asian suhteen heillä ei ole mitään suunnitelmia. He eivät myöskään aio julkaista kaikkia kolmea peliä samassa paketissa. Sen sijaan he suunnittelevat kuitenkin The Witcher 3: Wild Huntin julkaisemista Game of the Year -painoksena, joka sisältäisi kaikki peliin julkaistut lisäosat ja päivitykset.

The Witcher 3: Wild Hunt

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä