Suomi
Gamereactor
uutiset
Xcom 2

Xcom 2:n ensi viikolla ilmestyvä Alien Hunter -lisäosa esiteltiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Firaxis valmistautuu parhaillaan julkaisemaan ensimmäisen tarinavetoisen lisäosan studion mainioon Xcom 2 -strategiapeliin. Alien Hunter saapuu ladattavaksi ensi viikolla 12. päivä toukokuuta. Ikävä kyllä siitä pitää maksaa 9,99 euroa ellei ole aikaisemmin napannut sitä osana Reinforcement Packia.

Alien Hunter DLC pitää sisällään uusia tehtäviä, aseita, haarniskoita, "Hunter's Lodge" -päivityksen tukikohdan Avenger Amory -osioon sekä uusia "Ruler"-tyypin vihollisia. Xcom 2:n virallisessa tiedotusblogissa, uusia vihuja kuvailtiin omaavan uudenlaisen käyttäytymisen ja hyökkäävän pelaajan kimppuun ennen näkemättömin taktiikoin. Nämä viholliset saattavat myös paeta taistelusta, jos jäävät alakynteen ja palata yllättäen toisessa tehtävässä voimakkaampana.

Samaisessa blogissa esiteltiin myös neljä uutta asetta (Bolt Caster, Hunter's Axe, ShadowKeeper pistol ja Frost Bomb). Lopuksi siinä luvattiin, että DLC:n ohessa peliä myös päivitetään bugikorjausten ja tasapainotusten voimin. Tämä korjauspäivitys on tietysti ilmainen kaikille pelin hankkineille.

Xcom 2Xcom 2Xcom 2
Xcom 2
Xcom 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Xcom 2:n uusi lisälataus työn alla?

Xcom 2:n uusi lisälataus työn alla?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Liiaksi ei kannata vielä innostua, mutta Firaxis saattaa olla työstämässä uutta laajennusta Xcom 2 -peliinsä. SteamDB:n mukaan (josta raportoi Game Watcher) näyttää...



Ladataan seuraavaa sisältöä