Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 3: Wild Hunt

Ei enempää Witcher 3 -laajennuksia, eikä välttämättä enää lainkaan Witcheriä muutenkaan

Noiturilla ei ole jatkosuunnitelmia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Witcher 3:n toinen ja viimeinen laajennus Blood and Wine sisältää kokonaan uuden alueen tutkittavaksi, ja se julkaistaan 31. toukokuuta kuluvaa vuotta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Blood and Wine jatkaa The Witcher 3:n maailman monipuolistamista loistavan Hearts of Stone -laajennuksen jälkeen, mutta siihen matka päättyykin. Kehittäjä CD Projekt REDillä ei ole suunnitelmia luoda enempää Geralt Rivialaisen seikkailuja.

Lopullinen varmistus saatiin haastattelussamme CD Projekt REDin johtavan teknisen suunnittelijan Matthew Steinken kanssa Nordic Game -tapahtumassa. Mies kertoi suunnitelman aina olleen lopettaa peli toiseen laajennukseen, eikä kolmatta missään nimessä ole tulossa.

Samaa linjaa noudatti CD Projekt REDin yksi perustajista Marcin Iwinski, joka kertoi Eurogamerille seuraavaa: "Kuten olemme ennenkin todenneet, koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, mutta tällä hetkellä se on Blood and Wine. Tämä on loppu. Blood and Wine toimi lopetuksena eikä lisää Witcheriä ole luvassa pitkään aikaan, mahdollisesti ei enää koskaan."

The Witcher 3: Wild HuntThe Witcher 3: Wild HuntThe Witcher 3: Wild Hunt

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä