Suomi
Gamereactor
uutiset

Konsolihuhut kiihtyvät: Uusia Xbox One -malleja tulossa tänä ja ensi vuonna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huhut uusista konsolimalleista sen kuin kiihtyvät E3-messuja odotellessa. Useat sivustot (Kotaku, Polygon ovat raportoineet tällä viikolla lähteistään, joiden mukaan Microsoft olisi julkaisemassa peräti kaksi uutta konsolimallia seuraavan kahden vuoden aikana.

Ensimmäinen näistä olisi niin sanottu Xbox Onen Slim-malli, joka olisi sirompi kooltaan, mutta sisältäisi 2 TB:n kovalevyn. Jotkin huhut ovat povanneet laitteesta 40 prosenttia pienempää, mutta myös hivenen tehokkaampaa, jotta se pyörittäisi paremmin 4K-resoluution omaavia pelejä ja elokuvia.

Hurjin huhu on kuitenkin ensi vuodeksi lähteiden mukaan kaavailtu uusi Scorpio-malli, jonka pitäisi nostaa Xbox Onen tehoja huomattavasti. Tähtäimessä olisi kuulema selkeästi Playstation Neoa tehokkaampi laite. Sonyn uusi malli pystyisi 4,14 teraflopin prosessointivauhtiin, kun taas Scorpion luku olisi kuudessa teraflopissa. Kotakun lähteen mukaan uusi Xbox One pystyisi lisäksi pyörittämään sujuvasti Ocolus Riftiä.

Täytyy kuitenkin pitää vielä mielessä, että edellä mainitut tiedot ovat vielä huhupohjalla, eivätkä valmistajat ole vahvistaneet mitään niistä. Jäämme siis varovaisen innokkaasti odottamaan ensi kuun E3-messuja, joiden aikana kerrotaan varmasti jotain uutta tietoa mahdollisista uusista konsolimalleista.

Mitä mieltä itse olet uusien mallien mahdollisuuksista tai ongelmista? Olisitko valmis ostamaan uuden konsoliversion vain pysyäksesi konsolitekniikan huipulla? Kerro mielipiteesi meille kommenteissa.

Konsolihuhut kiihtyvät: Uusia Xbox One -malleja tulossa tänä ja ensi vuonna


Ladataan seuraavaa sisältöä