Suomi
Gamereactor
uutiset
Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege Skull Rain tulossa elokuussa

Maksullinen lisäsisältö sisältää kaksi uutta brassioperaattoria.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rainbow Six: Siegen uusin lisäri tottelee nimeä Skull Rain ja saapuu PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle 2. elokuuta, Ubisoft vahvistaa.

Black Icen ja Dust Linen tapaan se sisältää kaksi uutta operaattoria - eli käytännössä hahmoluokkaa - Brasilian BOPE-organisaatiosta. Ensimmäinen näistä on Caveira - puolustaja, jolla on "Secret Step" -niminen kyky. Sen ansiosta hän voi hiippailla vihollisen takalinjoihin ja neutraloida heidät kuulustelua varten. Tämä puolestaan paljastaa hyökkääjien sijainnit. Aseistukseen kuuluu M12 ja SPAS-15 sekä PRB92 kakkosaseena. Mukana kulkee myös Nitro Cell C4:ia ja piikkilankaa.

Capitão on puolestaan hyökkääjä, joka kantaa mukanaan M249 -konekivääriä ja Para-308:sta. Samainen PRB92 löytyy kakkosaseena. Hänellä on myös sirpale- ja tainnutuskranaatit, minisavupommit ja taktinen varsijousi "tukehduttavien vasamien" kera.

Lisärin uusi kartta sijoittuu Brasilian favelaan ja tulee ilmaiseksi kaikille pelaajille. Tuhottavuuden pitäisi olla siellä huippuluokkaa. Muiden päivitysten lisäksi mukaan tulee angle-grip -lisäosat ja mekaniikka antautumiselle.

Uutta on myös Tactical Realism -pelimuoto:

"Fanien pyynnöstä Tactical Realism -pelimuodossa pelaajia ei voi merkata. Vain ajastin, kompassi, laitteet ja asepaneeli ovat näkyvissä pelin käyttöliittymässä. Vahvistusta tapoista ei tule ja lippaita mallinnetaan tarkemmin", Ubisoft kertoo. "Ajatuksena on pakottaa pelaajat luottamaan tiimitovereihinsa ja kommunikoimaan vihollisten sijainteja ja tappoja".

Kausikortin omistajat pääsevät räiskimään uusilla operaattoreilla viikon verran ennen kuin ne saapuvat avattaviksi muille.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?



Ladataan seuraavaa sisältöä