Suomi
Gamereactor
uutiset

Steam Greenlight suljetaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Steam Greenlight on ollut suuri menestys sekä Valvelle että nouseville indie-kehittäjille. Ohjelman avulla monta hienoa peliä on saatu valmiiksi, jotka muuten olisivat jääneet kokonaan toteutumatta. Nyt tämä ohjelma on lopetettu, mikä ilmenee virallisella foorumilla:

- Steam Greenlight on toiminut hyvänä ponnahduslautana peleille, jotka muuten olisivat jääneet vaille huomiota. --- Steamissa on kuitenkin monenlaisia pelaajia, ja meidän täytyy vastata erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Näin ollen Steam Greenlight korvataan uudella palvelulla Steam Direct.

- Steam Direct starttaa kevään aikana. Siinä pyydämme uusia kehittäjiä antamaan itsestään olennaisia tietoja aivan kuin he olisivat avaamassa pankkitiliä. Tämän jälkeen kehittäjä maksaa tietyn summan rahaa jokaisesta palvelussa julkaisemastaan pelistä. Tarkoituksena on vähentää niin sanotun ylimääräisen tavaran määrää Steamissa (decrease the noise in the submission pipeline).

Valve päättää lausuntonsa pitkään postaukseen siitä, että Steamin on määrä olla hyvä ympäristö uusille kehittäjille, ja että he voisivat tuntea itsensä tervetulleiksi.

Onko tällainen muutos hyvä vai huono? Kommentoi alla.

Steam Greenlight suljetaan


Ladataan seuraavaa sisältöä