Suomi
Gamereactor
uutiset
Horizon: Zero Dawn

Kolmas kysymys: voita Horizon: Zero Dawnin Collector's Edition!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Päivitys to 2.3.2017 klo 10:35: voittaja pitäisi olla selvillä maanantaina 6.3.2017.

Kysymys 3 (Neljä kaunista paikkaa):
Peli on väärällään siistejä aseita kuten Ropecaster, Trip Caster ja Blast Sling. Millainen olisi sinun täydellinen aseesi Horizon: Zero Dawnissa, ja mikä sen nimi olisi?

(HUOMIO! Ota ensimmäisen (ja toisen) kysymyksen vastauksestasi LAINAUS vastatessasi toiseen kysymykseen: tällöin on helpompi pitää kirjaa kaikista kommenteista.)

HQ

Kysymys 2 (Vinkkejä ja ohjeita):
Horizon: Zero Dawnissa on sellaisia robotteja kuin Thunderjaw, Sawtooth ja Ravager. Jos voisit nimetä oman robottidinosauruksesi, mikä se silloin olisi?

HQ

Kysymys 1 (Unboxing video):
Mikä on heimosi nimi Horizon: Zero Dawnissa?
(Vastaa alhaalla olevaan kommenttikenttään)

Horizon: Zero Dawn on kohta täällä, ja Gamereactorissakin siitä pidettiin. Nyt Gamereactorin käyttäjillä on mahdollisuus voittaa pelin Collector's Edition itselleen.

Lähitulevaisuudessa julkaistaan joukko videoita Horizon: Zero Dawnin julkaisua juhlistamaan. Käsittelyssä ovat vinkit vasta-alkajille, katsaus pelin ympäristöihin ja paljon muuta. Siinä sivussa tätä kyseistä uutista päivitetään näillä videoilla.

Jokaisen päivityksen jälkeen annamme uuden kysymyksen, johon täytyy vastata alla olevaan kommenttikenttään. Kysymyksiä on kaikkiaan kolme, ja kaikkiin kolmeen parhaiten vastannut voittaa itselleen Horizon: Zero Dawnin Collector's Editionin.

Onnea kisaan!

Horizon: Zero DawnHorizon: Zero DawnHorizon: Zero Dawn

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä