Suomi
Gamereactor
uutiset
Dead Rising 4

Kaksi Dead Rising 4 -laajennusta paljastettu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcom on paljastanut kaksi uutta laajennusta Dead Rising 4:ään, ja ne ovat hyvinkin poikkeavat toisiinsa verrattuna.

Ensimmäinen on Frank Rising, jossa Willametteen on iskenyt uusi zombiepidemia. Frank itse saa nyt tartunnan, joten parannuskeino pitäisi etsiä. Tauti antaa Frankille kaikenlaisia uusia supervoimia, ja samalla kyvyttömyyden syödä tavallista ruokaa. On siis pakko syödä aivoja ja ihmislihaa. Harmillisesti Frankin tehtävänä on myös pelastaa lukuisia kaupunkiin eloonjääneitä ihmisiä.

Dead Rising 4

Toisessa laajennuksessa pelataan minigolfia, ja lisärin nimi on Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf. Pelaamalla hyvin avataan lisää asuja ja pelipalloja. Mukana on myös moninpeli niin verkossa kuin paikallisestikin.

Frank Rising julkaistaan 4. huhtikuuta, ja Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf on tulossa "pian". Latingit sisältyvät kausipassiin, mutta ne voi myös ostaa erikseen rapia 10 euron kappalehintaan.

Dead Rising 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Capcom Vancouver sulkee ovensa

Capcom Vancouver sulkee ovensa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Capcom sulkee kokonaan Dead Rising -sarjasta vastanneen Vancouverin studionsa, ja työnsä menettää 158 ihmistä. Capcom Vancouver tunnettiin ennen nimellä Blue Castle...

0
Dante, Mega-Man ja Sissel Dead Risingiin

Dante, Mega-Man ja Sissel Dead Risingiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Capcom Heroes on oleva uusi tapa pelata Dead Rising 4:ää, ja nimensä mukaisesti siinä saa pelata Capcomin tunnetuilla hahmoilla. Tarkkaan ottaen kyseessä on Frank...



Ladataan seuraavaa sisältöä