Suomi
Gamereactor
uutiset
Code Vein

Uutta tietoa Bandai Namco Code Veinistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bandai Namco paljasti taannoin tulossa olevan uuden pelin nimeltä Code Vein, joka sekoittaa toimintaroolipeliinsä niin Dark Soulsia kuin God Eateriakin.

Haastattelussaan japanilaiselle pelilehdelle Dengeki Playstation Japaneselle (SegmentNextin kääntämänä) kehittäjät ovat kertoneet hieman lisätietoa pelistään. Tapahtuma-aika on maailmanlopun jälkeinen maailma. Jotain kauheaa on tapahtunut ja ihmiskunnan on aloitettava käytännössä alusta.

Jokainen pelin alue on erilainen, ja niissä samoilu vaatii aivan tiettyjen pelimekaniikkojen hyödyntämistä hieman samaan malliin kuin Nier: Automatassa. Avoin maailma mahdollistaa vapaan liikkumisen alueelta toiselle. Tutkimista voi tehdä kaverin kanssa tai yksikseen.

Code Veinin julkaisupäivä ei ole tiedossa, mutta peliä odotetaan saapuvaksi vuoden 2018 aikana.

HQ
Code Vein

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Code VeinScore

Code Vein

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Darks Soulsilta kopioitu pelimekaniikka on saanut ylleen maalikerroksen animea.

0
Näin avautuu Code Veinin lehdistöloota

Näin avautuu Code Veinin lehdistöloota

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bandai Namcon Code Vein on julkaistu, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Gamereactor sai haltuunsa toki myös niin sanotun press kitin, joka avataan juhlallisesti.....

0
Gamereactorin videoarviossa Code Vein

Gamereactorin videoarviossa Code Vein

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kovasti Dark Soulsia lainaava Code Vein on julkaistu, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täältä. Aina ei kuitenkaan huvita lukea, ja silloin kannattaa katsella alta...



Ladataan seuraavaa sisältöä